Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
SLM MURAT KARDEŞ SEN NİYE BENIM RADYO TANITIMIMDAKI ADRES VERMEMI YANLIŞ BULDUNKI GEZ BAK BUTUN HERKEZ AYSEKILDE TANITIM VERMIŞ BIBEN DEYILIM HEM ) SENIN TANITIMINI ILK GUN GORDUM SIMDI YOK NERDE )
SLM MURAT KARDEŞ SEN NİYE BENIM RADYO TANITIMIMDAKI ADRES VERMEMI YANLIŞ BULDUNKI GEZ BAK BUTUN HERKEZ AYSEKILDE TANITIM VERMIŞ BIBEN DEYILIM HEM ) SENIN TANITIMINI ILK GUN GORDUM SIMDI YOK NERDE )
BANUFM muratcigimizin radyosu kapanali cok oldu hem sevgili arkadasimiz mail adresini eklemissin onu demis olabilirmi :roll:
radyo tanitimina mail degilde keske radyonun adresini versenizde gelmek isteyenler gelse dime (tanitimini kontrol etmeni tavsiye ederim)...
neysee :roll:
iremcim ben hem msn hemde radyo adresımı verdım ilk once adresım eleştırılınce bende radyo adresımı kaldırdım ve ınceleyın herkez email ve radyo adresı yazmış cnm eleştırın ıcın saol
Son yaptıgınız radyo tanıtımındaki adrese tıklayın bakın ne göreceksiniz
Benim nickim Papatyam~fm diye her arkadas benim bir radyom oludugunu düsünüyor ve gereksiz polomiklere basvuruyor ...
Arkadaşlar benim radyom yok kapatali yaklasık 5 ay oldu...En sonunda nickimi birakip yeni üyelik açtiracaksiniz bana
Ve son olarak benim tanıtımı neden sildigimi soracaginiza AGK Ve örnek radyo tanıtımlarini bir okuyun :book:
iremcim ben hem msn hemde radyo adresımı verdım ilk once adresım eleştırılınce bende radyo adresımı kaldırdım ve ınceleyın herkez email ve radyo adresı yazmış cnm eleştırın ıcın saol