Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Selamun aleykum Emeğinee ve ellerinee sağlıkk abimmm çokk güzell index çalısman olmus paylasım ıcın tesekkurler Tek kelime ile harikasiniz basarilar dilerim abimm merciiiii,
Emeğinize sağlık güzel olmuş birşey söylemeden geçemeyecem sanırım photoshopta sitil uygularken kabartma kısmına yumuşatma uygularsaniz harika görünür index
Herkez kendi türküsünü söyler bu şehirde sadece kendi acısına ağlar (www.turuncuweb.biz)
Emeğinize sağlık güzel olmuş birşey söylemeden geçemeyecem sanırım photoshopta sitil uygularken kabartma kısmına yumuşatma uygularsaniz harika görünür index
Öncelikle yorumunuz için çok tşk.ediyorum, haklisin Turuncu ama Photoshopu yeni ögrendim ve geliştirmeye çalışıyorum kendimi. Yardımlarınızı bekliyorum eksik oldugum yerlerde. Sayğılarımla...
Öncelikle yorumunuz için çok tşk.ediyorum, haklisin Turuncu ama Photoshopu yeni ögrendim ve geliştirmeye çalışıyorum kendimi. Yardımlarınızı bekliyorum eksik oldugum yerlerde. Sayğılarımla...
Anladım şimdi estf bizimde çok fazla bildiğimiz söylenemez ama nacizane bildiklerimi yorumlarda belirtiyorum birde yaptiginiz tasarimlari jpeg yerine png (arkasi seffaf)olarak kaydederseniz daha güzel olur
Herkez kendi türküsünü söyler bu şehirde sadece kendi acısına ağlar (www.turuncuweb.biz)