Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help . It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form , to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here .
FLATCAST TEMA, MUTLU YILLAR PEMBE meltemL
MELTEML has attached the following file:
emeginize saglik güzel olmuş arkadaşim
Güzel olmuş MeltemL ellerine sağlık
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
[align=center]
[img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1152/1152970d6l03kh6be.gif[/img]
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Emeğine sağlık canim teşekkürler..
emeginize saglik...
tesekkürler...
emeginize saglik güzel calisma olmus...
tema boyutuu farklı 800"600 değil sanırım ,paylaşım için saol
boyutlar bende 800/600 dogru yani..
emegınıze saglık , paylasim icin tskler..
Saygım adabımı aştı bu gece.
Emeğine yüreğine saglık, paylaşım için teşekkürler..
* * *
emegine saglik meltem gayet basarili bir calisma olmus hele butonkismi super pasta temayi bozmus gibi biraz kendi görusum tskler
emegine saglık meltemcimmm bana yapılan dogum günümdede bu temayı kullandılar arkadaslar cok memnun oldum paylasım için çok teşekkürlerrr
Teşekkürler meltem hanım emegine saglık süper oldu dogum günü tekrar tşk herşey için tşkk iyi çalışmalarrr
ÜÇ KURUŞLUK BİR İNSANA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN GERİ KALAN İKİ KURUŞLA SENİ SATAR
Paylaşım Icın Tesekkurler.
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Emeginize SagLık.
PayLasım için TskLer
Hamurunu BiLdiğim İnsanın ; ŞekiLLeriyLe iLqiLenmiyorum .
emeginize saglık paylasım için tesekkürler
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...
Emeğinize Sağlık Paylaşımlarının Devamını Dilerim..
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]
Emeğinize sağlık çok güzel olmuş.Paylaşım için teşekkürler....