Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
hmmm hmmm hmmm dio...
bide üşüom deo...
bide bu evin neti heç misafir sefmio bi daha evimden ayrılmayacam deo...olmassa şimdi evime dönemde arkadaşıda sinir edem deo bide
öööööööööööfffffffffffffffffffffffffffffff öööööööööffffffffffffffffffffffffff dioooooooooooooo
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
Sen kim oluyorsunda benim yasadigim hayati yargiliyorsun?? Ben mukemmel degilim vede olmaz zorunda degilim?? Parmagin ile beni isaret etmeden önce ellerinin temiz oldugundan emin..
Nefsini bilen Rabbini bilir, Rabbini bilen haddini bilir...
Bugün Pazar,pazartesi sendromum kalmadı:
Balığa kaçayımda ruhumu dinlendireyim iyi gelecegine eminim en azından stres atarim diyor
Haftayaaa dugunumee herkesı beklerımm dıorrrr
Nefsini bilen Rabbini bilir, Rabbini bilen haddini bilir...
Vah kardeşim vah diyorrr

Dışımdaki seste gülümseyip "Allah mesut etsin" diyor
Neeeeeee demiş neeeeeeeeee???????
1 Nisan ın bitmesine 7 saat kaldı ablam (ablam dirkene şu Özbaya didim)sabret ,yolacam saçlarını..:

) diooooooooooooooo
Kimsecikler yazmasada Portaldan Ajdar gitsede bende görmesemde tıklamasam diyoo içimdeki ses ,yoksam duramıyom dalıyom Ajdara ,
ŞAHH ŞAHHH ŞAHH dammmmmm dammmmm AR AR AR ŞAHDAMAR AJDARRRRRRRRRRR alammm allammmm dioooooooooo
Asi
Gökhan Türkmen - Susma
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Şu yukardaki bildiriler tuşu ne işe yarıyor acaba

Önce Almancaydı şimdi Türkçe oldu

Bir ara bana çevrim dışı çevrim içi olanları gösterdi şimdi basıyorum birşey çıkmıyor

Sabah beri kurcalıyorum bozulursa bilinki benden

diyor...
AJDARRRRRRRRRRRR AJDARRRRRRRRRRRRRRR dioooooooo başka bir şey demiyooooooooooo:

)
bende kurcalıyom ablam,ingilizce idi kurcaladım almanca oldu,bir kurcaladım gene Türkçe oldu taaaaaaaa ellemiyom,çinceye dönerse diye korkuyomm:

))dioooo
Hımmm şimdi yine bastım bildirilere Almanca bişiler yazdı bana "Sana ne" diyo galiba

Bana ne öğrencem o ne

kurcalarım

öğrenicem ne oluyo ordan
kimi insanlar vicdanlarına karşı,işledikleri suçlardan o kadar çok acı çekerler ki,sırf acılarını hafifletmek için,başkalarına saldırır dururlar...dioo
Ablam kurcalama Ben keşfettim,CHAT o Chat üyeler arası Chat devri başlamış,hayırlısı :

) Msn başında olmaktan kimse fm e yazmazdı,Bakalım forumda bunca üye Chati nasıl kullanıcak çokta merak ediyorum açıkçası:
2 gündür evin yolunu unuttum,annem bu akşam beni eve alacakmı acep dio