Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
"BEN" cok yazdim....
Az `da....hatta dahanida "SEN" yaz....
BU SÖZLERİN BAAN DEGİLDİ AMAA ...BEN YİNEDE
BUGULU CAMA
SENİİİİİİİİİİİİ COK AMA COKKKK SEVİYORUMM YAZARDIM
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Yazacaklarım cama sığmayacağı için camıda kirletmeye gerek yok sanırım
Sevdigimin adını yazardım
&SeRaP&
Bizi mutlu kılan insanlara gönül borcu duymalıyız.. onlar, ruhlarımızı çiçeklendiren cennetlik bahçıvanlardır...!
~Marcel Proust ~

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

AŞK SADECE "SENİ SEVİYORUM "demek değildir
.
ALLAH ım biz sıcak yerdeyiz ki camlar ondan buğulandı dışarıda kalanlara darda kalanlara ve Millet için Vatan için hududta dağda olan askerlerimizede içlerine sıcaklık ver yardım et yarabbim Aminn!
ALLAH ım biz sıcak yerdeyiz ki camlar ondan buğulandı dışarıda kalanlara darda kalanlara ve Millet için Vatan için hududta dağda olan askerlerimizede içlerine sıcaklık ver yardım et yarabbim Aminn!
Amin
amin
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Sustuğun hiç bir cümlede konuştuğun kadar pişman olmazsın!
Mesafeler korkunç bir şeydir...
Özlüyor mu? Unutuyor mu?
Bilemezsin...!

İçeride olanlar çok şanslı
Dışarısı fena soğuk

Aslinda benim gözlerim Kahverengi,
günese bakinca ela...
sana bakinca Fena oluyor...(:
Güzeldi ;Herşey çok Özel di...
Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer,
oturup saymazdım eski yanlışlarımı.
Kusursuz olmaya çalışmaz, rahat bırakırdım yüreğimi......//
ÖZLEDİM
&SeRaP&