You are not logged in.

[Yardım] Yayin Yasaği

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

• "keyifciyizfmm" is male
  • "keyifciyizfmm" started this thread

Date of registration: May 12th 2026

• Send private message

1

Thursday, May 14th 2026, 9:44pm

Yayin Yasaği

MERHABA BEN RADYOMUN SİTESİNİ PAYLAŞIYORDUM ENGEL YEDİM AMA BEN ENGEL YİYECEK BİŞEY YAPTIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM BANA Bİ AÇIKLAMA YAPARMISINIZ???

Seyyah20

Intermediate

• "Seyyah20" is male

Date of registration: Jan 26th 2014

Location: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• 1023
  • Send private message

2

Thursday, May 14th 2026, 11:26pm

MERHABA BEN RADYOMUN SİTESİNİ PAYLAŞIYORDUM ENGEL YEDİM AMA BEN ENGEL YİYECEK BİŞEY YAPTIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM BANA Bİ AÇIKLAMA YAPARMISINIZ???

Banlanma Durumları
Eğer haksız yere banlandığınızı düşünüyorsanız veya ilk defa Ruleti kullanırken acemilikten dolayı hata yaptıysanız, banınız genellikle kaldırılacaktır.

Ancak, forum yetkililerinin uyarılarını defalarca göz ardı ederek aynı hataları yapmaya devam eden kişilerin banları ne yazık ki kaldırılamamaktadır.

Unutmayın ki, hiç kimseyi sebepsiz yere banlamak gibi bir yaklaşımımız yoktur. Sizleri, kurallara uymaya ve uyarıları dikkate almaya davet ediyoruz.

Forum ve Rulet Görevlileri olarak, kimseyi kırmadan ve küstürmeden sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

[list][/list]

AllaTurkaa

Administrator

• "AllaTurkaa" is male

Date of registration: Apr 8th 2010

• 1001
  • Send private message

3

Friday, May 15th 2026, 12:40am

muhtemelen sohbet kutusuna yazamiyorsunuz, o bölümün yetkilisi bu siralar müsait degil zaten ilerki zamanda bu imkani tamamen kaldirmayi düsünüyoruz, rulete radyonuzu sadece sid imkani ile yayinliyabileceksiniz.

• Send private message

4

Thursday, May 21st 2026, 11:39pm

sohbet odasına farklı maillerle kullanıcı adı alıyorum yine radyo sitemi paylaşamıyorum sorun nedir lütfen yardımcı olur musunuz?

Seyyah20

Intermediate

• "Seyyah20" is male

Date of registration: Jan 26th 2014

Location: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• 1023
  • Send private message

5

Friday, May 22nd 2026, 11:43am

sohbet odasına farklı maillerle kullanıcı adı alıyorum yine radyo sitemi paylaşamıyorum sorun nedir lütfen yardımcı olur musunuz?
Yaşadığınız durumun e-posta veya kullanıcı adınızla bir ilgisi bulunmuyor.. Sistem Chatango altyapısı kullandığı için, oradaki engellemeler tamamen IP adresi ve cihaz çerezleri (cookies) üzerinden otomatik olarak yapılır.
Siz ne kadar farklı e-posta adresiyle yeni kullanıcı adı alırsanız alın, Chatango sistemi sizin aynı cihaz veya aynı internet ağından bağlandığınızı anlar ve link atmanızı otomatik olarak engellemeye devam eder. Bu durumun mail adresiyle bir ilgisi yoktur.
Şu an için rulet sistemindeki yetkililer yoğun veya tatilde olduklarından müdahale edemiyorlar. Tek yapmanız gereken, yetkililer müsait olup bu engeli manuel olarak kaldırana kadar beklemektir. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim.
Zaten Bir üste Teknik Yetkili Sorunuzu Cevaplamış. Sizin Gibi Aynı Durumdakilere Cevap Olması Açısından Tekrar Cevaplama Gereği Duydum.

Siyahkalp

Beginner

• "Siyahkalp" is male

Date of registration: Mar 22nd 2025

• Send private message

6

Friday, May 22nd 2026, 1:06pm

Selam öncelikle keyifciyizfmm size 2 kere uyari yapmama rahmen siz yinede kendi bildiginizi yapdiniz url atilan yerde url harici kesinliklen bir yazi yazilmiycagini sizlere söledim ben 1 kere yasaginizi acdim pesine siz yine ayni seyi yapiyorsunuz urlin yanina

FLATCASTI ÖZLEYENLER ICIN RADYOMUZA BEKLERIZ: <<<<<<< bu yazi yasaklanma sebebinizdir

Baska bir sorununuz var ise forum sitemizdeki yetkili arkadaslar ilgilenebilir

• Send private message

7

Saturday, May 23rd 2026, 2:29am

Ben öyle bir uyarı kesinlikle görmedim görsem yazmazdım ben sizden herhangi bi uyarı görmedim bende bir ziyaretçiyim ve bende hakkımı kullanmak istiyorum banımı kaldırmanızı ve şimdi öğrendiğim uyarınızı dikkate alarak paylaşım yapacağım kusura bakmayın bilmiyordum kolay gelsin.

Siyahkalp

Beginner

• "Siyahkalp" is male

• Send private message

8

Saturday, May 23rd 2026, 2:56am

radyonuza geldim size uyari verdim kahileye alinmadim yasaginizin kaldirilmasi icin biraz zaman gecmesi lazim

Saygilarimlan Allaturka Ekibi..

• Send private message

9

Saturday, May 23rd 2026, 10:55am

Ben giriş yapmadan radyoya dinleyici gelemiyor ayrıca geldiğinizi hiç hatırlamıyorum gelseniz hatırlardım böyle bi uyarılarda bulunsanız asla böyle bişey yapmazdım neyse sizin takdirinize bırakıyorum teşekkür ederim kolay gelsin.

Siyahkalp

Beginner

• "Siyahkalp" is male

• Send private message

10

Saturday, May 23rd 2026, 11:06am

Yasaginiz kaldirilmistir ayni sekilde bir daha urle yanina kesinlikle yazi yazmayin... Hayirli günler

Allaturkaa Ekibi.

This post has been edited 1 times, last edit by "Siyahkalp" (May 23rd 2026, 11:39am)

• Send private message

11

Saturday, May 23rd 2026, 4:28pm

Teşekkür ederim isterseniz konuyu kaldırabilirsin hayırlı günler..