You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

DJ~BEYTO

Professional

• "DJ~BEYTO" started this thread

Date of registration: Nov 5th 2007

• Send private message

1

Friday, September 19th 2008, 5:50pm

BEYTO NUN KLAVYESINDEN SANAL KAHRAMANCIKLAR... (BEYTO)

Menapoz un esiginden geceli uzun zaman olmus torun sahibi eskinin dervis sevdalisi simdinin klavyenin sihirli tuslarinin yardimiyla kazanilan18 lik kiz edalari….

CANlandirma bir dunya nin biskrem kivaminda asklari , dunya iki TANEMi? gercek olan benim dunyam…

MAXsimum seviyesizlikte yasanan sanal asklar MAnasiz bir kisilik bunun uzerine bir bardak soguk su siradaki kim???

PUSlu bir vadinin ortasindaki cukura dusen konusmayi bilmeyen ama ogrenmeye calisan ATsiz sovalye…

@S@sini kaybetmis kimlik arayisi icinde olan ahmak bir o kadarda acemi LETonya baskani..

Mecnun olmak vardi ya neyse… bilmek gerekiyor artik, ya sorsam –seni LEYlek mi getirdi? diye LAzim olmadigin zaman sende tekmeyi yersin…

ANLAYANA SIVRISINEK SAZ ANLAMAYANA HAVAN TOPU BILE AZ

slowcu

Master

• "slowcu" is male

Date of registration: Jun 2nd 2007

• Send private message

2

Friday, September 19th 2008, 7:59pm

DJ~BEYTO, ben bu yazida bi mana ararim Ve o manayi buldum
Senmi aciklarsin yoksa ben gerekli alana tasiyim mi konuyu _?

DJ~BEYTO

Professional

• Send private message

3

Friday, September 19th 2008, 11:00pm

slowcu bakmak vardir ve gormek vardir...

sen bakinca bir mana gorursun ben bakinca siradan bir yazi olarak gorurum. aciklamam gereken bir sey yok bir mana aramissin ve sanirim kendince bir mana bulmussun o halde paylas bizimle...

yazinin gerekli alana tasinmasi na gelince eger tasimaktan kastin SIKAYET ise bir yazinin SIKAYET edilmesi icinde yazinin imasiz direk hakaret veya etik disi cumleler ihtiva etmesi gerekirki benim yazimda boyle bir sey yok.

slowcu

Master

• "slowcu" is male

• Send private message

4

Friday, September 19th 2008, 11:06pm

DJ~BEYTO, Sende iyi biliyorsun ki burada bir seyler 4 kisiye ima edilmiş
Yoksa benmi yalnis anliyorum ... :blink:

DJ~BEYTO

Professional

• Send private message

5

Friday, September 19th 2008, 11:17pm

sanirim bakis tarzlarimizda fark var slowcu abim :) ben klavyeye gectim ve yazdim aklimdan ne geciyorsa ha varsa ustune alinan buyurusn gelsin :)

slowcu

Master

• "slowcu" is male

• Send private message

6

Friday, September 19th 2008, 11:18pm

DJ~BEYTO, Büyük olarak yazilan harfleri birlestirince 4 tane karsima nick cikti isim vermicem artik anlamisindir neyse gerisi beni ilgilendirmez :roll: ?

DJ~BEYTO

Professional

• Send private message

7

Friday, September 19th 2008, 11:19pm

tammaiyle rastlanti kasti yapmak istesem heceleri birlesIK yazardim abim :)

i-rem

Professional

• "i-rem" is female

Date of registration: Jun 26th 2007

• Send private message

8

Wednesday, October 1st 2008, 6:57pm

Hmmmm....

Banada sanki ilk okuyusta anlamsiz ifadeler, sonrasinda anlatilmak istenilen seyleri uyumsuzda olsa biraraya getirilmis gibi gördüm..Gözlerim bozuk degil ama doktora gitmemi yinede tavsiye ederseniz, giderim ;)

Eminim "anlayan anlamistir", anlamayanlarin olayla alakasi yoktur o halde kanimca.. Yinede hele benim gibi insanlari illaki anlamak isteyen kisiler bazi soru isaretleriyle mesgul oluyor.. e olsun :roll:

Sanal kahramanlarla isim olmasada, eh be Beyto, sanada pempe gözlük alayim, tozlu gör ortaligi, ciddiye alma :D
Beyto'nun klavyesinden sanal kahramanciklar almislardir cevaplarini...her kime ve hangi sebepten söylendiysede, konu$ konu$, aglamayana ekmek yok bu dünyada :up:

DJ~BEYTO

Professional

• Send private message

9

Wednesday, October 1st 2008, 8:10pm

i-rem ablam :D

tsk ettim yorumun icin ifadeler ilk bakista anlamsiz gelebilir ama anlatilmak istenen sey iel bire bir uyusuyor seninde dedigin gibi anlamak isteyen anlamistir :D

gozluk isine gelince bir ara aldim o pembe gozluklerden ama bana cok buuyk geldi tasiyamadim :D