Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Sevgili Alla turkacilar,
Mudti arkadasimizla düsündük tasindik ve karar verdik. Bizler burda yakin zamanda Avatar yarismasi baslatmayii düsünüyoruz....
Sizlere haber edek dedik...kendinize ceki düzen verin diye...gerci bu yarismada ben de aday olacagim sizin sansiniz yok, ama yine de denemek isterseniz buyrun gelin hodri meydan
saygilarla stella
:burda:
Cok güzel bi fikir, bende varim!!! ama stella hanimcim, böyle hodri meydan falan bize kesmez.... ben buna dereyi görmeden pacalari sIvamak derim, böyle olmazki kardesim..nerde bu juri
Nihannn :blink2: senin signaturnda ne yaziyo öyle basina saksimi düstü....bunu yazmayacaktin sekerin, unutunmu
evet üc aday belli...mudti, nihan, stella...
bakalim daha kimler katilacak ...juri halktan olacak....aday olan kisileri anket hazirliycaz giden gelen oy verecek...bu sekilde en güzel avatarin benimkisi oldugu tastiklenecek
stellamcim hanimcim, bu isler böyle, dünya etme bulma dunyasi..sen benim bi avatorma bak, bi degisiklik varmi? yok eee ne verdinkine ne bulacaksin
amannnn nasilda konustum yaaa, ya bence alpice aday olmali benim oyum direk biricik alpime
tabi fikrim her an degisebilir, bakarsin bana birileri avator falan gonderir...bilmiyorum..hayattt
:demo: kendini begenmi$ Süpermodlari secsek bence daha iyi olur :demo:
amaaaaaaan dur sakin alpiye falan oy atmayi düsünme ....bu gece eline cok güzel bir avatar gececek....dur sekerim sakin ol
ama sunnym ablaammm senin dedigini seccek cok secenegimiz olmadigi icin stellam ve ben büyük bi farkla yeneriz sizi, ondan bolye herkezin katilabilcegi birsey olsun demisler

stellam ben sakinim
nihan senin avatarina ne olmus öyle?
easy begenemedinmiiii yahu?? neyi varkine?
NIHAAAAAAN :x: kiz bu signaturna ne yazdin.......bunu yazmayacaktin.... :x hatirlasana yaw
ablammm bi zamandan sonra halka oynicaksinki karli cik
ben oyumu simdiden alpiye vercegimi söleyem
reklam yoooook kurallari ben belirliyorum
ilk kural avatari kesinlikle siz yapmiş olcaksiniz calıntı güçüntü avatarlar yasak
2 nihan şimdiden diskalifi ediyorum seni cünkü izleyici arkadaslarin akılını celiyosun ve onlari bos vaatlerle kandiriyosun
Mudti....nasil calinti avatara yer yok ....???
maxma alpinin katilip katilmayacag belli degil, hem onun avatari kötüüüüüüü bosuna ona oy verme, yazik sana

sen de katil yarismaci ol ....burak millet sana oy versin...
Yarismaya katilacak Arkadaslara simdiden basarilar dilerim..Sansiniz bol olsun....
Ben bu yarsimayi hakedenin kazanacagini düsünüyorum...Daha cok emek ve alinteri harcayan mutlu sona ulasacaktir...
Ben daha karar veremedim acaba kime oy versem...
kanarya gecenlerde öyle demiyodun ama...oyumu sana verecem diyodun...simdi noluyoruz :x:
mudti.....
yaw ben bu yarismadan cekiliyom...ben kendim avatar hazirliyamiyorum :cry:
kendi yapimin ama sen kollarini acip alev efekti verim deme evi tutuşturursun mazallah
ha ha ha ....
neyse ben cekildim yarismadan...kurallari hosuma gitmedi....
senin kullandigin avatar senin yapmiş oldugun bi aavatar deil
Mudti bu sade bir avatar yarismasi olacakti, grafik yarismasi degil.
insanlarin iyi bir zevki olmasida bir sanattir.
Tekbasina bir yarismaya giremiyecegine göre, birakalimda zevkler konu$sun
benim avatarim da%100 bana ait hehe hadi bakalim kolay gelsin yarismada basarilar