Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help . It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form , to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here .
Kahverengi Indeks
Flatcast radyolar icin kahverengi indeks
GORMEK ICIN TIKLAYIN
gurbetci94 has attached the following file:
tskler paylasimin icin super bir calisma isime cok yarayacak basarilarin devamini dilerim
DeğeR VerdiğiN InsanLarıN VerDiğiN DeğerE LayıK OlmaDikarını AnlaRsan BıraK Sen üZülmE OnlaR UTANSIN
gercekten farklı bir dizayn.tesekkürler paylaşım için
kırmızısıda varmıydı
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
Ellerıne Saglık Gercekten Cok Guzel Olmus Index Paylasım Icın Tesekkurler...
tbrk ederim farkli bir calisma olmus basarilarinin devamini dilerim.
Perihan bende ilk intiban bitek radyonun reklamini heryerde yapiyosun diyeydi,
ama kendininkinide yapiyosun bu kadar iddealisin demek ne güzel
Ben Oyun Bozan Degilim,Bu Oyun Bastan Bozuk ..
ya of
Perihan bende ilk intiban bitek radyonun reklamini heryerde yapiyosun diyeydi,
ama kendininkinide yapiyosun bu kadar iddealisin demek ne güzel
kardes ilk önce bil miyor duk yasak olsunu sonra cöz dük uyari geldik den sonra yab amdik özür diledik başka gör dün mü? reklam a yab dimi söyler sin
www.seslisaray.tr.com.tr
benden guzel degil dir
bu sözlerin icin demistim Kardess
kendi reklaminida yapiyosun diye belirtmek istedim
Ben Oyun Bozan Degilim,Bu Oyun Bastan Bozuk ..
PERİHAN SENİN YARDIMA İHTİYACIN VARMI KIZIM? VARSA ÖZELDEN YAZ ABLA GİBİ DESTEKLEYELİM
İNDEX HARİKA OLMUŞ ELLERİNİZE SAĞLIK ARKADAŞIM
EMEĞE PAYLAŞAN YÜREĞE TEŞEKKÜRLER...
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....
Burası şaka yeri değil bak biz gülmedik kızım,sen git biraz şiir güzel yazılar var onları oku...Boş şeylerle vakit geçirme daha çok gençsin,sitemizde bilgi ala bileceğin kendini geliştirebileceğin bir sürü bölüm var.Sen kültürünü güzelleştir önce olurmu yavrum?
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....
tesekkurler arkadaslar guzel yorumlariniz icin sitelerine ekliyen arkadaslar gule gule kullansinlar radyolarinda iyi yayinlar dilerim
guzel olmus tbrk ler
Tesekkurler buz_prens guzel yorumun icin ekliyen arkadaslarada radyolarinda iyi yayinlar dilerim