ne diyelim keşke arabada türk malı olsaydı. ama malesef öle bi teknolojimiz yok.
temaya gelince sadece hayranlıkla izliyorum. ne yazacağımıda bilemiyorum. mükemmliğini ifade edecek bi kelime bulamıyorum. olağan üstü bi tema
emeğinize yüreğinize sağlık
gercekden muhtesem olmus elinize emmeginize saglik.ben bu arabayi alip gidiyim :smiley1735: :smiley1735: hatta hepsini aliyim renk renk binerim artik): saka bi yana muhtesem otesi yine konusturmusunuz utaligi tbrkelrr
vallah boran abi ne diyem suan sadece temalara bakyiorum ve hayran kaliyorum nasil aciklasam bilmiyorum ama sunu diyebilirim öyle harikaa bir tema olmuski arabanin icinde oturasim geldi vallah
Aslinda hacimurat amblemi takacakdim öne,ama sonra düsündümki audi bana baya bir yakin dava mava acarlar ocama incir agaci dikerler dedim:-)
saka bir yana sel ve rüyamnur arkadasim ve alaka yani kaan abisi cok tskler ederim begenileriniz ve yorumlariniz icin...
Gönlün rahat olsun Babush kardesim :-)
yanliz icinde gif olar derken fcp icinde gif yok buradan alabilirsin hepsini
CS4 de kendim hazirladim start butonundan vites ve farlara kadar
yanliz bir kere flatte kendim denemisdim yine böyle bir gif calismasini maalesef kabul etmemisdi insallah senin sansina eder
yorumun ve begenin icin tskler kardesim.....
abooo pek zengin ve gösterişLi duruyo harika.. vites koLu gösterge fiLan az kaLdı binip bi tur atıcaktım :lol: her zamanki gibi sıradışı ve çok şık oLmuş emegine sağLık BORAN55