Hiç gereği yokken hayatına giren insanlar.. Hiç gereği yokken karşına çıkarlar.. Hiç gereği yokken gününü haftanı ayını belki de yıllarını alırlar.. Hiç gereği yokken gece-gündüz aklından geçen her düşünceye bulaşırlar.. Hiç gereği yokken seni istemediğin kadar mutlu...ederler.. SONRA Hiç gereği yokken ...hayatından çıkıp giderler
Küçüktüm...4 harfti KALBim... büyüdüm...1 kattım YÜREK ettim... şimdi üç harf sadece seni gördü göreli... KUL değil, DUR.. istersen VUR...
Seni sevmeyene fazla sabır gösterme sabrının adı yüzssüzlük olur,bu kadarla da kalmaz.Fedakarlığın eziklik,sevgin ise kişiliksiz olur..!!!
Gölgesine sığındığımız aşkların yorumlarıyla tümlenince yaşananlar
Her aşk sızılı tükenişlerin ömür sahnesidir, bunun için çoğalır sancılar
Kırık düşler meyhanesine erken iner akşam, çizgileri gizlemez avuçlar
Onulmaz bekleyişlerin sarı saçaklarına tutununca hicran tükenir umutlar
Ne kadar istemesek de, inkâr etsek de, bir gün her şey geçip gidecekti işte
Bir sevdanın ruletini çevirdikçe kanadı yüreğimiz, koptu birbirinden ellerimiz
Bedenimizdeki aşk telaşıyla, yüreğimizdeki kıyım ateşlerine attık kendimizi
Kimi seversen sev, nasıl seversen sev, unutma ki
bilinmeyecek değerin.. Ne yaptığın ya da Nasıl Yaptığın değil,
yapamadıklarınla sorgulanacaksın.. Yıllarca döktüğün gözyaşına bakmadan
belki bian yaşadığın tebessüm batacak birilerine... Nasıllar sorulmadan
nedenlerle yargılanacaksın, ağlayacaksın.. Ağlamak İstemiyor...sen;kimsede...
...müebbet kalmayacaksın...
Kabuk bağlayamayan bin bir yaramızdan köprüler kurup, geniş alınlarımızdaki parlaklığa utançlar sıvayarak uykusuzluklar diledik birbirimize. Bedenimizdeki aşk telaşıyla, yüreğimizdeki kıyım ateşine attık kendimizi, dokunmasız kalışlarla.
Keşke dememek için çabalıyorum içimde büyütmüyorum hiçbirşeyi ve kimseye hiç hayatımdan çıkmaycakmış gibi davranmıyorum gitmek isteyene bir yolda ben çiziyorum hani derlerya ben sensiz yaşayamam işte ben onlaedan değilim ben sensizde yaşarım ama ( SENİNLE BAŞKA)...........
Evvelkiler aşkı aşka kattılar, dünküler aşkı başka tattılar, bugün şehvetine dayanamayanlar aşkı alıp uçurumdan attılar...!!!!
Aşılamayacak engellerin üzerinden gelmeye çalıştık. Hep karanlıkta, hep koskocaman bir boşlukta koşup durduk. Birbirimizi bulmaya, birbirimizin olmaya çalıştıkça daha da uzaklaştık, daha da koptuk birbirimizden. Ben sana gelmeye çalıştıkça, elimi uzattıkça sen hep bir adım geri kaçtın. Mücadele eden ben; kaçan, korkan hep sen oldun!
Rüzgara tüküren kendi suratını ıslatır.Silmek için mendil arasa nafile,öylelerini hep birileri mendil gibi kullanıp fırlatır..!
Kimseye benzemiyor gibisin.Yokluğun hepsinden ağır.Hiçbirine benzemedi ayrılığın.Niye benzesin ki..Hepsinden çok sevilmedin mi?
Gülüşlerimi yüreğine takıp tüm imkansızlığa inat bir gün kavuşabilseydik seninle ; yağmura aldırmadan saatlerce dans edecektim seninle gökyüzünün şahitliğinde. Sırılsıklam olmuş tenine taze gülüşlerimin sıcaklığını serip adaklar adayacaktım her nefesine..