Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
site kurmak istiyorum
selam ben mustafa yeni bir radyo kurdum lakin site yok alaturka üzerinde nasıl site kura bilirim yardımcı olun lütfen

(
This post has been edited 1 times, last edit by "(Masum)" (Jun 23rd 2010, 2:39pm)
site kurmak istiyorum
arkadaslar bana yardımcı olun lütfen alaturka yöneticisi

(( [edit@email]
This post has been edited 1 times, last edit by "(Masum)" (Jun 23rd 2010, 2:37pm)
Eğer site kurmakta zorlanıyorsanız AllaTurkaa size buna benzer bir hizmet veriyor, evet. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
Radyo AllaTurkaa Hizmetinizde
TAVİZ YOK !!!
selam
masum bey bir index gördüm harikaa aynısını baya yaparmısınn
xx
Masum Size NasıL UlaşaBilirim
burdan..
ozel mesajda yazabilirsiniz ama eger her hangi bir soru yada yardim icinse ozelden yardimci olmuyoruz uzgunum..
general1, gordugunuz index eger burdaysa indirip kullanabilirsiniz
ozel index yapmiyorum..
Not: Masum bey degil, bayan...
bana bir index lazim 1 aydirr bulamadim bişey sizden ricam bana bir index yapin sizin bir index gördüm cok begendim
peki sagolun

(
yardım edecek varmı acaba
cevap gelmedigine göre kimse senin icin site kurmak istemiyor, kendin yapmalisin...
yanlis anlama burda bircok üye ve yetkili sana yardimci olacaktir, fakat sen baslamalisin takildigin yerlerde yardim alabilirsin
Sanırım Öyle

( Neyse BiLsem Kimseye Muhtac Olmam Saqlık olsun