Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Sanırım her seferinde söylemem gerekiyor. Butonlar hazır değil. Resim dışındaki herşey bana ait. Reklama gelince ben reklam olarak görmüyorum. Bana çok emeği geçen kişilere ait yerler. Buraya da çok emekleri var
bende her seferinde unutuyorum bi kezdaha hazır buton sanmıştım evet herkesin bir emeği muhakkak vardır.banada allaturkaanın emeği çok.ömrüm olursa temalarımın altında hep allaturkaa yazacaktır size hak veriyorum
Emegine saglik Tamer abim, herseyiyle harika bir tema olmus..Umarim hak ettigi puani alir..
Massimo, sanki siteler arasinda rekabet varmis gibi lanse etmenize gerek varmi sizce?
Allaturkaa bizim dost sitemizdir, ki zaten böyle bir siteyle rekabete girmek gibide niyet asla olmadi olmazda.
Suskunlugumda Sakladim Hayati..
Bir Konussam ÖLÜM Gelir..
Yüreğine sağlık Tamer.
Allaturkanında herzaman A kalite oldugunu hep sölemişimdir.
Birde bilmeden veya ne kullandıgından emin olmadan insanları yargılamasak.
...