Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
merve harika bir çalışmaile döndün aramıza renk uyumu harika kullanıslı bir tema olmus sevgi üstüne yazida çok güzel biraz dah büyük olsaydi yazilar daha onur olurdu
yeniden aramızda olman harika merve yeni çalısmalarını bekliyoruz )))))
Renkler çok güzel şiir ve süslemeler gayet uyumlu seçilmiş.Ama tema olarak kullanım yönünden bakarsak chat alanı az kalmış birde açık resimle yazılar dj nin yazılanları okumasını zorlaştıracak gibi Ellerine sağlık,aramıza yeniden dönmene sevindim Emeğine paylaşımcı yüreğine teşekkürlerimle...Temalarını bekliyoruz
anlamadim sade bu bolumden indiremiyorum deger yerlerden oluyor varmi nedenini bilen ??
Arkadaşım bu bölümden tema indİremezsiniz çünkü bu bölüm temaların sitemiz yetkililerince değerlendirildiği bölümdür.Daha sonra taşınacağı bölümlerde indirebilirsiniz SVG*SYG
Renkler çok güzel şiir ve süslemeler gayet uyumlu seçilmiş.Ama tema olarak kullanım yönünden bakarsak chat alanı az kalmış birde açık resimle yazılar dj nin yazılanları okumasını zorlaştıracak gibi Ellerine sağlık,aramıza yeniden dönmene sevindim Emeğine paylaşımcı yüreğine teşekkürlerimle...Temalarını bekliyoruz
anlamadim sade bu bolumden indiremiyorum deger yerlerden oluyor varmi nedenini bilen ??
Arkadaşım bu bölümden tema indİremezsiniz çünkü bu bölüm temaların sitemiz yetkililerince değerlendirildiği bölümdür.Daha sonra taşınacağı bölümlerde indirebilirsiniz SVG*SYG
Teme ekle paylasdada herkes istedigi Temayi indirebiliyor temanin tasinmasina gerek yok , tema ekle paylasdayken bile her normal üye gelipde temayi indirebelir , temayi indirmek icin , temanin tasinmasi gerekmiyor , sadece bilgi olarak yazmak istedim..
paylasim icin tskelr,oldukca yazialrla ve giflerle yogun bir calsima olmus.emegine saglik ve bu arada gonul ablos arka plan haric diger bolumde indirme oluyor malum temain sol alt kosesinde indir butonu var
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]
This post has been edited 1 times, last edit by "**RUYAMNUR**" (Jul 24th 2010, 11:52pm)