Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Quoted from "T U R U N C U"
bu kararların neden niçin alındığından haberi yok ne bir gerekçe var nede bir duyuru
forumda biri bile banlansa(uzaklaştırılsa) bunun uzaklaştırılma sebebi belirtilmeli etik açıdan..
Şimdi forumda bir karar aliniyor ve hiçbir üyenin bu kararların neden niçin alındığından haberi yok
This post has been edited 1 times, last edit by "Beratcan" (Jan 3rd 2011, 2:09pm)
bu elstirleri ve önerileri de hafife almayin bence...

ADMINSINIZ
This post has been edited 2 times, last edit by "Beratcan" (Jan 4th 2011, 12:53am)
Tşkrler... 
öğrenmek istiyorum kaç index eklenmesi gerek insanlarin kendilerine bölüm açılması için?
Quoted from "TurkEce"
Bakmayın yetkili kim burda ne yapıyor diye, biliyorsanız yanıtlayın arkadaşım" diyorsanız okey no problem..
ama muhalefete gelince üff ALLAH muhafaza yazılarınızı ardı arkası bitmez
e bizimde görevimiz cevaplamak ne yapalım
e bizimde görevimiz cevaplamak ne yapalım![]()

Quoted from "TurkEce"
yazdıklarınıza teşekkürde edemeyeceğim
.gif)

bak bu doğru ..
hak, hukuk, bölüm, yetki almağa, istemeğe gelince ilk sıradasınız (kişiye özel değil)
ben de 3 senedir burdayim hemen hemen sizin gibi ilk baslarda siz böyle diktatör degildiniz sadece BERATCAN diniz normal üye iken.. hani demistinizya benim ADMINLIK sadece bir ünvandir diye ;-) degil iste ADMIN BERATCAN...siniz siz....

This post has been edited 1 times, last edit by "TurkEce" (Jan 4th 2011, 3:16pm)
eger bilginiz varsa tabiki sizlerinde yardimlara katilimizi bizi cok mutlu eder.. ayrımcılık yapıldığını düşünüyorum.
) ayrımcılık sözcüğü biraz ağır bir sözcük değilmi sizcede turuncu?
)