You are not logged in.

1

Saturday, March 12th 2011, 12:51am

Flatcast Fcp Tema [Yüregin özlemezmi beni ] Designer Alakaa

[flash]http://s1.directupload.net/images/110311/93ec2kn8.swf[/flash]

AlaKaa has attached the following file:
WWW.Flatcast-Terapi.com

This post has been edited 1 times, last edit by "AlaKaa" (Mar 12th 2011, 1:43am)

engongem

Moderator

• "engongem" is male

Date of registration: Nov 3rd 2007

• Send private message

2

Saturday, March 12th 2011, 12:57am

emeğine sağlık arkadasım cok güzel olmuş ;) paylaşım için teşekkürler..
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz..!

3

Saturday, March 12th 2011, 1:03am

Yorum icin tskkürler Engongem kardes
WWW.Flatcast-Terapi.com

4

Saturday, March 12th 2011, 1:08am

:1alkis: :1alkis: :1alkis: TEK KELİME MUHTEŞEM BAŞAK DİECEK SÖZ YOK ..... :1alkis: :1alkis: :1alkis:

5

Saturday, March 12th 2011, 1:09am

İNDİRDİM HELAL ET YAYINIMDA KULLANICAM HELAL ET....ELLERİNE SAĞLIK...

6

Saturday, March 12th 2011, 1:11am

Yorum icin tskkürler ayyüzlüm abla ne demek iyi yayinlarda kullanirsin insallah...
WWW.Flatcast-Terapi.com

• "nisa nisa" is female

Date of registration: Sep 29th 2008

• Send private message

7

Saturday, March 12th 2011, 1:33am

müzik de temada her ikiside harikaa
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

8

Saturday, March 12th 2011, 1:49am

Evet cok güzel bir Eser gercekden , dinleyipde doyamadigim eserlerden biri , yorumun icin tskkürler Nisa..
WWW.Flatcast-Terapi.com

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" is female

Date of registration: Sep 16th 2010

• Send private message

9

Saturday, March 12th 2011, 8:37am

Sitede isme bakmadan beş verdiğim ender temalardan biri..Geneldede Alakaa arkadaşın temaları oluyor bunlar.
Nedenine gelince;Çok emek veren arkadaşlar var evet kabul ancak bazen hazırlarken (brush,stil,resim gibi)
öyle fazlaya kaçılıyorki ya görüntü bozuluyor yada kullanım zorlaşıyor.
Temaya bakıyorsunuz süper bir görünüm sanki bir grafikçi üzerinde çalışmış,herşey mükemmel,heryer dolu dolu brushlar,desenler,resimler ama indirdiğinizde ya brush nedeniyle misafir isimleri yada chatteki resim yüzünden yazılanlar okunmuyor.Yada alanlar daralmış yetersiz kalıyor..
Bazen bakıyorum tema beşlik ancak inceliyorum geneli hazır paylaşımlarla kendinden birşeyler katılmadan hazırlanmış..
Bu yüzden hem grafiği,hem görüntüyü,hemde kullanımı bir arada düşünerek kendi fikriyle oluşturduğu emeğinide katarak tema yapan ve bence beşlik olan nadir temacılardan Alakaa'nın temalarından bir tanesi daha :1alkis:
Ellerinize sağlık Alakaa,paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle...

10

Saturday, March 12th 2011, 9:22am

emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler..
Saygım adabımı aştı bu gece.

11

Saturday, March 12th 2011, 10:19am

Turkece Abla ve karanlikdüs yorumlariniza tskkürler ederim....
Bu arada Turk Ece abla öncelikle düsüncelerin icin cok tskkürler ederim , tabiki ilk planda kullanim gelir sonrada görsellik ...
Bir Tema Süper yapilmis olabilir , tasarim harika hersey harika cizilmis ama yayinda , kimse yazilari okuyamiyorsa yada Tema cok göz yorursa , fazla
kullanim icin uyugun olmaz evet...
Kullanim benim icin herzaman ilk sirada gelir , sonunda ikisinin ortasini bulmak gerekiyor , sanirim zaten zor olani bu oluyor , ortasini bulmak :)
Ellimden geldikce kendim ciziyorum sekilleri ..bu arada sunuda belirtmeden gecemeycegim bu Temadaki Teyture Zeynepe ait , kendisi yapmis ben kullandim :D
Onada cok tskkürler bu arada...
WWW.Flatcast-Terapi.com

melye

Moderator

• "melye" is female

Date of registration: Feb 6th 2010

• 990289
  • Send private message

12

Saturday, March 12th 2011, 10:33am

Ablama aynen katılıyorum...zati kaan da bilir onun temalarına hayranlığımı...o yüzden bende fasla söz söylemek istemiyorum...zati bu ustalara diecek söz bulmak iice zorlaşır oldu :D
Emeklerine sağlık kaan harika herzamanki gibi...

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" is female

• Send private message

13

Saturday, March 12th 2011, 10:36am

Zeynep kardeşimizinde ellerine sağlık.Genelde ikinizin emekleri benzediği için pek ayırt edemiyorum amma işte bir güzellik daha,
İstesen belirtmezdin. Ben yaptım demesende sussan kim farkederdi ki? Hiç kimse ama emeği geçenin hakkına tecavüz olmazmıydı ?
İşte buda ender rastlanan kendini aşan bir güzellik.Sizlerde en az benim kadar görüyorsunuzdur.Burda ben temaya bakınca,
kimin eli değmiş, kimin hazır stylerleri kullanılmış anlıyorum ama o arkadaş maalesef bir teşekkür bile etmeyip başarıyı üstleniyor.
Oysaki sadece kendimizi kandırıyoruz.Ben uzun süre Boran üstadın stylerlerini kullandım ama alıp olduğu gibi hiç oturtmadım.
Üstünde oynadım,değiştirdim nasıl yapmış baktım bu sayedede çok şey öğrendim dahada öğreneceğim
Aslada teşekkür etmeyi adını belirtmeyi unutmadım,unutmamda.Boran'a bu vesileyle bir daha teşekkürler ^^
Çok teşekkürler Alakaa hem tema adına hemde emeğe gösterdiğin saygı adına :1alkis:

14

Saturday, March 12th 2011, 11:07am

Ben uzun süre Boran üstadın stylerlerini kullandım ama alıp olduğu gibi hiç oturtmadım.
Üstünde oynadım,değiştirdim nasıl yapmış baktım bu sayedede çok şey öğrendim dahada öğreneceğim
Aslada teşekkür etmeyi adını belirtmeyi unutmadım,unutmamda

Dogru yoldasin demekki abla, Styllerin üstünde oynamak , arastirmak , neyi nasil yapilmis diye bakip aynisini yapmaya calismak ,
Styllerin seklini degistirmek , bunnar yapilmaya baslayinca zaten gerisi cok kolay gelir , ve gelecektir aynen bu sekilde devam...yorum icin tskkürler Eylem :)
WWW.Flatcast-Terapi.com

15

Saturday, March 12th 2011, 11:12am

emegine saglik alakaa yine harika olmus 5

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" is female

• Send private message

16

Saturday, March 12th 2011, 11:14am

Teşekkürler Kaan gerçi kaplumbağ gibi ilerliyorum ya ^^ olsun amaç öğrenmekse başarmaksa acele etmenin gereği yok bence tabiki :1gözkirp: Birde puanlarda birle beş verenler haricine pek bakmam bu iki puan bende özelliği olan,olması gereken puanlardır.İndirilen sayısına bakarım o beni çok mest eder.Buda paylaşmanın güzelliği sanırım :çakçak:

17

Saturday, March 12th 2011, 12:08pm

emeginize yüreginize saglik...
3.ücü birarada...
emek özellik görsellik....TEBRIKLER...

18

Saturday, March 12th 2011, 12:34pm

Temalar bende gorunmuyor malesef:(( emeinimki guzel bi temadir yureginize sgalik.

• "Beyaz_Gelıncık" is female

Date of registration: Dec 23rd 2009

• Send private message

19

Saturday, March 12th 2011, 1:22pm

Emegıne yuregıne saglık Kaan bitirmissin :) , harıkalar yaratmıssın gene bayıldımmm , o guzel yuregıne saglık senın.....

bu arada sunuda belirtmeden gecemeycegim bu Temadaki Teyture Zeynepe ait , kendisi yapmis ben kullandim :D
Onada cok tskkürler bu arada...

senn buyuklugun ustalıgın burda ıste , emege saygıda bunu soylemenı engellerdım eger o sırada pc basında olsaydım :) sen benım bu duruma gelmemdekı emegının yanında benm yapmıs oldugum testurelerının onemı yok... :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:
[align=center]
[img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1152/1152970d6l03kh6be.gif[/img]

[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]

This post has been edited 1 times, last edit by "Beyaz_Gelıncık" (Mar 12th 2011, 1:59pm)

• "Biiidenem" is female

Date of registration: Mar 31st 2008

• 813371
  • Send private message

20

Saturday, March 12th 2011, 1:51pm

Emeginize saglik cok hos olmus ,paylaşan yürege tşklr.