You are not logged in.

~~zeynep~~

Trainee

• "~~zeynep~~" started this thread

Date of registration: Aug 14th 2007

• Send private message

1

Sunday, August 26th 2007, 4:51pm

kimin hatasını kim çekiyor

bu aslında bilindik bi konu ve yanlış yere açtıycam özür dilerim ama bu benim aklımın almadığı bir görüntü kimin hatası bu ve bu çocuklar neyin bedelini ödüyor?

slowcu

Master

• "slowcu" is male

Date of registration: Jun 2nd 2007

• Send private message

2

Sunday, August 26th 2007, 4:57pm

ülkemiz de sefalet açlık diz boyu buda o manzaralardan sadece bir görüntü aslında bu masum cocuklarin hiç bir günahi yokken bu duruma düsüyor bu sadece onlardan bir tanesi ... Böyle anne babalara diyecek bir söz bulamiyorum bu durumlara düsüyorlar evlatlarini... :cry:

ramazan63

Trainee

Date of registration: Apr 18th 2007

• Send private message

3

Sunday, August 26th 2007, 5:00pm

Quoted from ""papatyam~fm""

ülkemiz de sefalet açlık diz boyu buda o manzaralardan sadece bir görüntü aslında bu masum cocuklarin hiç bir günahi yokken bu duruma düsüyor bu sadece onlardan bir tanesi ... Böyle anne babalara diyecek bir söz bulamiyorum bu durumlara düsüyorlar evlatlarini... :cry:

ev t dogru

melikenalan

Professional

Date of registration: Jun 12th 2007

• Send private message

4

Wednesday, November 21st 2007, 6:02pm

ölürüm sana herkes bir parca duyarlı olsa bu cocuklar olmaz zeynep canımsın

djseker

Intermediate

Date of registration: Jul 9th 2007

• Send private message

5

Wednesday, November 21st 2007, 11:02pm

BUNUN İSMİ MODERN HIRSIZLIK İNSANIN VİCDANİ DUYGULARINI ÇALIYOLAR BU KİMİN HATASINI ÇEKİYOR HMMM TEPEDEN TIRNAGA YETKİLİLER DAHİL BÜTÜN HEPİMİZİN HATASI VAR>>>> KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR<<hadisi şerif<<<<BİLMEM ANLATABİLDİMMİ

Date of registration: Feb 18th 2008

• Send private message

6

Tuesday, February 19th 2008, 11:25am

yazık yaa

• "60GeNCLiK" is male

Date of registration: Jan 1st 2008

• Send private message

7

Tuesday, February 19th 2008, 2:01pm

sevgili arkadaslar genel suc annee ve babada o cocugununa baksa bunlar olmaz egerki anne baba bunu yaptiriyorsa allah katinda anne babanin yeri cehennemdir ve ülkemizde o kadar insan var elinden tuttup bir yardimidami cok görüyor ben insanlarimizi anlamiyorum

o cocugun hayallerini yikiyorlar simdiden ama zamani gelir anne baba o cocugun eline muhtac olur
Ruh eşimi buLamyınca anLAdım ki eşsiz biR ruhum vaR... : )

melikenalan

Professional

Date of registration: Jun 12th 2007

• Send private message

8

Tuesday, February 19th 2008, 9:08pm

bu konu hep cok etkilemistir beni önce cehalet toplumuzda bilincisizce üreme var.
bilicncizlik dedim bir insanın sorumlulunu tasımanın ne demek oldunu kavrıyamamıs insanlardan bahsdiyorum, biraz konu disi ama gecen gördüm cok canımı yakan bisey paylasmak istiyorum.
bir kadın icin cocuk yapmak ölümü eline almaktir, dogum kutsal yapan budur, azrail karsnızda bekler ve siz bi insan dünyaya getirirsiniz.
cenneti kadına acanda budur analıgı kutsal yapan.
bir mucizedir dogum sadece mantıkla bir insanın olusu ve dogumu seyretsen bu mucize dersin ve bir kadın bunu yasamısta sonra, ahh ahh iki cocuk annesi bir kadın cocuklarını inkar ediyorsa ve sanalda erkekleri rahat özür diliyorum oynasmak icin onlar yokmus gibi davranıyorsa bir sorun vardır orda.
bu kadın yasadının farkında degildirki böyle harcar ve basit basit kücük oynasmaların hesabını yapar bunu gecenlerde bir kadında seyrederken ona acıdım, tesadüfen yasayıp sahip olduklarının kıymetini bilmeyen bi ahmak diye.
yasamını riske atarak dünyaya getirdin varlıgı böyle harcamak elindekininde kendi hayatınında kıymetini bilmemektir. ne yazıkkki...

9

Sunday, October 24th 2010, 10:45pm

COK YAZIK YA :((
!!!! ASK BIR CAY GIBIDIR S€KERD€ S€WGIDIR :( BIZIM GIBI GARIPL€RD€ CAYI S€K€RSIZ IC€R!!!!!

10

Tuesday, February 22nd 2011, 5:16pm

:((((
Saygım adabımı aştı bu gece.

11

Saturday, March 5th 2011, 2:50pm

KARANLIKDÜS BU KONU DA FAZLA YAZMAKTA GEREKMEZ YAZIK YAA ÖYLE ANNELERE VE BABALARA BU COCUK NE GÜNAHI VAR:((

12

Saturday, March 5th 2011, 2:53pm

yazılacak çok şey var ama kendime hakim olamam bazen suskunlukta çok şeyi açıklıyor rose:((
Saygım adabımı aştı bu gece.

13

Saturday, March 5th 2011, 3:35pm

karanlikdüs canim anlayan anla öyle bi anne insan bile degil ondan fazla yazmaya de gerekmez ama sunu diye bilirim eger bu insani karsima cikarsa bende hakim olamam o cocugu dünya ya gelmis günahi sucu nedir :((

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" is female

Date of registration: Sep 16th 2010

• Send private message

14

Saturday, March 5th 2011, 3:46pm

Neden belirli kişilere yöneliyoruz?
BU ÇOCUK VE ÇOCUKLAR HEPİMİZİN SUÇU...!
Biz çok kültürlüyüz durumumuz iyide bu çocuklar niye sokakta?
Suçladığımız annelerine, babalarına biz ne yaptık?
Eğittikmi,elmi uzattık,sahiplendikmi? iş verdikmi?
Sende bizdensin yok bir farkımız dedikmi?
Bunları yaptıkta redmi ettiler... ???
Kaçımız çocuk esirgemeye gidip hiçbirşey götüremese bile iki çocuğun başını sevdi?
Kaçımız yok yoksul gördüğümüz aileye ah yazık deyip geçmedikte paylaştık,el uzattık?
Ne kadar,nereye kadar bunları yaptık yada yaptırdık.Yapmak isteyene çözüm çok...
Yoksa aman napayım canım benmiyim bir tek deyip sıyrıldıkmı işin içinden?
Yada meşhur ben nasıl kazanıyorum,bizimde ucu ucuna deyip kendimizi savunuverdikmi?
BU ÇOCUK,BU ÇOCUKLAR TOPLUMUN YANİ HEPİMİZİN SUÇU...
BEN BU TOPLUMUN BİR BİREYİ OLARAK UTANIYORUM VE ÖZÜR DİLİYORUM ÇOCUKLAR YETERSİZİM BENİ AFFEDİN :(

This post has been edited 1 times, last edit by "TurkEce" (Mar 5th 2011, 3:51pm)

15

Tuesday, May 10th 2011, 5:22pm

:S
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]