Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Çok tşk Fuatist yüreğine sağlık..
Çok tşk ler gelincik sağolasın.
Bir dipnot eklemem gerekiyor gibi.
Malesef gözlerimin sağlığı çok ince temalara elverişli değil gibi,yeterince net göremiyorum,şekiller karışıyor ekranda,o yüzden bu sorunu ortadan kaldırana kadar çok fazla emek isteyen temalara imza atamiyacam.bundan sonra paylaşacağım temaalrımın Beğenilmesi veya beğenilmemesi kaygısıda taşımıyorum.Yaptığım her tema kendime olan bir terapidir.Bir şeyler üretmek ve vaktimi bu şekilde doldurmak adına yapıldı.
Yıldız peşinde asla değilim,yıldızı beğenip indirenler zaten yeterince veriyor.
Herkesin yüreğine sağlık çok tşk ederim.saygılar
Teşekkürler siyah eline emeğine paylaşan yüreğine sağlık... Gözlerin için çok üzüldüm sağlık her şeyden önemli lütfen gözlerinizi fazla yormayın...
Bir doktora danışaraktan GÖZ YAŞI damlası kullanmanızı tavsiye edeceğim... Paylaşım için sonsuz teşekkürler....
Çok tşk ederim Meliscanan yüreğine sağlık.
Çok tşk ederim Bahtiyar sağolasin..
Çok tşk Atilla siiznde yüreğinize sağlık...
Çok tşk ler Oğuzhan bey güzel dileğiniz ve düşünceleriniz için çok tşk ederim çok sağolun,gözlerimde yakını görmede sorun yaşıyorum malesef,temaya ara vermek istesemde bir şeylerle meşgul olmakdüşünceleri dağıtmada benim için terapi.
Ellerinize sağlık her zaman dediğim gibi renk akımı çok uyumlu.İndirenler en büyük yıldız görüşünüzde süper
Gözlerinize üzüldüm.Benimde yakın berbat ama tema yapmakta ayrı bir güzellik aynen katılıyorum terapi gibi.Herşeyden kopup bir noktaya odaklanmak .Çok geçmiş olsun dileklerimle,kendinize iyi bakın lütfen Emek paylaşan yüreğe teşekkürler...
Çok tşk ederim Kelebek yüreğine sağlık arkadaşım..
Çok tşk ler Türkece,güzel sözlerin ve anlayışına.Malesef gözlerde sorun olsada,pc ye oturduğumda nette oyun veya başka şeyler beni sarmaz,kafamı dağıttığım tek şey tema yapmak,dünyadan uzaklaştığım anlar.Kendim için bir terapi tema yapmak,temada yapıyorum denemz bizimkisine sizlerin temaların yanında.Yinede gönlümüzden yüreğimizden zihnimizden ne varsa akıyor temaya.Beğenen dostlara ve sizlere çok ama çok tşk ediyorum.İnşallah gözlerimde bir gözlükle sorunu aşabileceğim bir sorundur.
Herkesin yüreğine sağlık.