Böylesine Kreatif Görsel Bir Çalışmayı Burada Paylaşmanız Tuhaf Vede Yazık Olmuş
Açık Olmak Gerekirse Sizin Bu Bölümü Tercih Etmeniz Bile Çok Şaşırttı Beni İnanamıyorum
Ayakları Üzerinde Durabilen Kendine Güvenen Yaptığı Temayı Hiç Umursamayan Biri Sanıyordum Ben Sizi
Yazan YoRqUn
Böylesine Kreatif Görsel Bir Çalışmayı Burada Paylaşmanız Tuhaf Vede Yazık Olmuş
Açık Olmak Gerekirse Sizin Bu Bölümü Tercih Etmeniz Bile Çok Şaşırttı Beni İnanamıyorum
Ayakları Üzerinde Durabilen Kendine Güvenen Yaptığı Temayı Hiç Umursamayan Biri Sanıyordum Ben Sizi
Degerli yorumunuz için tşk ederim ama ben sizin yazdıklarınızı anlayamadım sanıyorum ki sizde anlamadan yazdınız( Burdaki bölümde paylaşmamın sebebi kullanacak dj arkadaşlar yeni yıl hediyem olmasıdır,degilse benim temalarıma yapılacak olan yorum,begeni ve degerlendirmelerden asla korkum,şüphem ve endişe yoktur olmadıda.tşk ederim.
Güzel yorum,begeni ve güzel destekleriiz içinayrı ayrı tşk ederim,yüreklerinize saglık.Yeni yılın hepimize hayırlı,ugurlu ve herşeyin gönüllerinizce olmasını dilerim.Sevgilerimle.
Biidenem öncelikle Tekrar Tebrik Ederim Canım Arkadasım yarısma birinciligini
Ve İnanki tema çalısmalarına hayranım arkadasım
Güzel Allahım nazardan korusun seni Maşşallah Diyorum
Örnek Alınması Gereken bir USTA Temacısın
Emek Veren Bu Ellerin Hakikaten Öpülür
Helal Olsun Arkadasım sana
Canıyürekten Kutluyorum
Temaya yorum yazmaya bile gerek görmüyorum zaten gönül güzelligini Tam Manasıyla Yansıtıyor
Çok Tesekürler Güzel İnsan
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene