You are not logged in.

1

Friday, March 16th 2012, 3:08pm

flatcast radyo tema // 2 Tema / Bakmak lazım // Türkleydi //

Türkleydi has attached the following files:
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

€bru

Professional

• "€bru" is female

Date of registration: Oct 27th 2010

• 1439355
  • Send private message

2

Friday, March 16th 2012, 4:33pm

Trükleydimmm....
Aman allahımm bayıldım o kelebekleree,
Resim süper.....
butonlar cok hos,
nakış nakış işlenmis o güzel ellerine saglık emegine saglıkk
renkler cok şeker:_)))))) daha ne diyimki Numberone_____5 yıldız:_)))
[align=center][img]http://i1254.photobucket.com/albums/hh602/djebrus/Ebru-1.png[/img][/align]

3

Friday, March 16th 2012, 5:12pm

Emegine saglik ablam , cok basarilisin herzamanki gibi , özellikle üst bölümü harika duruyor , paylasimina cok tskkürler abla !!!
WWW.Flatcast-Terapi.com

4

Friday, March 16th 2012, 5:29pm

Evet Nehircigim bakmak lazim :1gözkirp:

O emeklerin o katkilarin ve onca güzellliklerin icin sanada KOCAMAN tesekkür ederim :1alkis: :1alkis:

Seni yürekten T E B R I K ederim canim :thumbup: :rolleyes: ^^

BENSU

Master

• "BENSU" is female

Date of registration: Oct 6th 2011

• Send private message

5

Friday, March 16th 2012, 5:46pm

ÇOK GÜZEL OLMUŞ ABLAM...EMEĞİNE , PAYLAŞAN YÜREĞİNE TEŞEKKÜRLERİMLE.... :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]

gizem06

Master

• "gizem06" is female

Date of registration: Aug 13th 2009

• Send private message

6

Friday, March 16th 2012, 6:40pm

temalarınız baktıkca baktırıyor zaten leydim süpersiniz emeginize saglık paylaşım adına tşkler

7

Friday, March 16th 2012, 7:44pm

Emeğine Sağlık Türkleydi...
Hoş olmuş...
Paylaşım için teşekkürler...

• "01antepli27" is male

Date of registration: Aug 18th 2011

• Send private message

8

Friday, March 16th 2012, 7:52pm

Uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ablam coşmussun yine bu ne güzellik öyle helal olsun valla...Ablacım yalnız bordo temanda üst taraf biraz fazla parlak kalmıs desem üzmem insallah seni Eline emegine paylasan yüregine sonsuz tesekkürler böyle güzel calismayi bizlerle paylastigin icin...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...

uSTa

Jüri

• "uSTa" is male

Date of registration: Jul 18th 2008

• Send private message

9

Friday, March 16th 2012, 8:42pm

Türkleydi emeklerine saglık,güzel temalar,tbrkler..
[align=center][img]http://i814.photobucket.com/albums/zz62/usta_37/uSTa_37ank.jpg[/img][/align]

• "*SUN62*" is female

Date of registration: Nov 29th 2010

• Send private message

10

Friday, March 16th 2012, 8:45pm

leydim yine salladın forumu maşallah :1alkis: :1alkis:
ellerine emegine saglık paylaşım adına çok teşekkür ederim
[align=center]DOĞRU SARSILIR AMA ASLAA YIKILMAZ..

[img]http://s7.directupload.net/images/121107/2e7uga6e.png[/img]

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

Date of registration: Dec 17th 2010

• Send private message

11

Friday, March 16th 2012, 10:11pm

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir hanım. kullanışlılık :blg: , dizayn-hatlar :blg: ,renk ve resim seçimi :blg: , görsellik :blg: kısaca MÜKEMMEL :çakçak:
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

12

Friday, March 16th 2012, 10:27pm

Ebrum o güzel duygularını dile getirdigin ve yorumuna o güzellıklerı yansıttıgın için çok Tesekür Ederim canımmm çok sagolasın yüregine saglık Sevgilerimle ebruma yol aldım yakala ebru
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

• "Beyaz.GÜL." is female

Date of registration: Mar 7th 2012

• 734535
  • Send private message

13

Friday, March 16th 2012, 10:30pm

ablam coşmussun yine bu ne güzellik öyle helal olsun valla...Ablacım ellerine emegine saglık paylaşım adına çok teşekkür ederim
http://cilekes-fm.blogspot.com/

14

Friday, March 16th 2012, 10:31pm

Kaanım ben senın çalısmalarına hayranım be allahımın güzel kulu canım kardesım herzaman hayranlıkla bakıyorum senın temalarına senın kadar temacı olabılmem için daha çooook fırın ekmek yemem lazım canımbenım :) güzel yorumuna ve beyendigine çok sevındım ablacım allah senden razı olsun kaanım benı mutlu ettin insallah sende çok mutlu yaşa be güzel insan sagolasın ablacım yüregine saglık

• "sahra-cantanem" is female

Date of registration: Mar 9th 2010

• Send private message

15

Friday, March 16th 2012, 10:33pm

Ellerine sağlık Leydim cıvıl cıvıl baharı müjdeler gibi çok hoş olmuş... paylaşımda bulunan o güzel yüreğine sağlık... :thumbup: :1alkis: :1alkis:
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.

16

Friday, March 16th 2012, 10:34pm

BENSUM:ÖZLEMIM Canımsın ablacanım sagolsın çok tesekür ederim canım yüregıne saglık

17

Friday, March 16th 2012, 10:36pm

Kahkahafm çok Tesekür ederim sagolasın yüregıne saglık onurcum

18

Friday, March 16th 2012, 10:39pm

Sahram canımın tanesi cantanem güzel yorumun için çok tesekür ederim kalbi güzel ruhu güzel insan,Senın temalara bayılıyorum sahra yüregıne emegıne saglık canım

19

Friday, March 16th 2012, 10:43pm

USTA Yorum yazdıgını görünce sasırdım bi okadarda benı duygulandırdın be USTA :)
Şimdi başında cöp kırıcam sonunda yorum yazmaya basladın hay elllerine saglık olsun emi ,Sagolasın Güzel insan çok Tesekür Ediyorum

20

Friday, March 16th 2012, 10:47pm

Anteplim Ablasının gülü ibrahimim
O güzel gönlünden dökülen güzel yorumlarına çok Tesekür Ederim canım benım
Çok sagol Ibrahimim kalbin kadar güzel olsun yaşamında insallah