Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Öncelikle ellerinize sağlık resim seçimleriniz çok güzel kullandığınız program photoscape ve bu program yazı fontlarını çok güzel gösterir.Bence yeni yazı fontları yükleyip deneyin.Sitemizdede bu konuda güzel paylaşımlar mevcut Birde temalarınızda dikkatimi çeken bir konuda daha öneride bulunacağım.Türkçe fontlar kullanmaya özen gösterin yoksa yazı bozulur bakın bu temanızdaki giriş yazısındaki "ş" gibi falatcast tema gemili ve güllü Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle
Son yorumumun senin bu günki çalışmalarına,ve son temada vayy be demedim maşallah dedim,Türkece ablamın yorumu Fontlar konusunda bende katılıyorum,Daha öncede belirtmiştim,Ş yerine S seçimi fontun karakterini bozmaz.İ yerine I Ğ yerine G dene ,her çalışmada kendin bilgilerini ve birikimini aktarıcaksın ve hatasız harika çalışmalar gelicek senden ben eminim.Ellerine emeğine sağlık yaren bu güzel paylaşımların tümü için gönülden çok tşk ler...