You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Melye

Moderator

• "Melye" is female
  • "Melye" started this thread

Date of registration: Feb 6th 2010

• 990289
  • Send private message

1

Friday, September 21st 2012, 4:08pm

Ünlülerden Aykut Kocaman Tepkisi...

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında Marsilya ile 2-2 berabere kalmasının faturası teknik direktör Aykut Kocaman'a kesildi.Sarı lacivertlilerin 2-0 öne geçtiği maçta Alex'i oyundan çıkarması ile büyük tepki toplayan Aykut Kocaman, son saniyelerde gelen golün ardından sosyal medyada sert eleştirilerin hedefi oldu.

Ahmet Çakar: FB nın oyun stratejısı dogru ıdı ama fızık guc kotu olunca son on dk hersey kotu gıttı

Burak Özçivit: Cokta sasirmamak gerek ,60 tan sonra el freni cekildi...alistik bunlara...Ancak avrupa maci olusu uzucu...

Ceylan Çapa: Aykut fener'de oldugu sürece hep böyle olacak skorlar..

Alişan: 2 0 ondesin adam golu atmis morallenmis neden cikariyosun!!!!hadi Alexi cikardin bienvenuyu almak neden!!! Ah be hocam yazik oldu yazik!!!

Ebru Polat: Aykut hoca sen bize dostmusun dusmanmisin anlamadim ben..ya neden cikariyorsun 2 tane en onemli adami. Birak git ya artik.

İbrahim Tatlıses: Yine yakın bizi Aykut hoca !!! Alex'e garezin nedir anlamadım ! Alex çıktı 2 tane gol yedik !!!!!

Seren Serengil: Ya hoca ya :)) kocaman bir sifir sana:))

Furkan Kızılay: Yine birr geri cekilme taktigiyle fenerbahce 2-2 bitmistir

Ceyhun Yılmaz: Canın sağolsun Fenerbahçe. Lefter'in takımını alkışlıyoruz.

YoRqUn

Professional

• "YoRqUn" is male

Date of registration: Jun 17th 2010

• Send private message

2

Friday, September 21st 2012, 7:34pm

Bugün Bir Gazetedeki Başlığı Çok Beğendim Ben ^^

Puan Kaybı Yoktur.! Aykut KOCAMAN Vardır.! (Keşke Dün Akşam Olmaz Olaydın Cezalı Olaydın'da Maçı Evden İzleseydin)
[align=center][color=#666666][b]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬► ܨЎorGuNBeKçİ™ܓ ◄▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/b][/color]
[/align]