Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Meraba, Arkadaslar Alaturka da gezinirken tema galerisini gördüm ve bi giriyim dedim .Arkadasların Yaptıgı temalara baktım ve beyendiklerim oldu . Eger benimkileride begenirseniz Temalarımın Devamı Gelecegine emin olunuz..... Saygılarımla By Esmer
This post has been edited 3 times, last edit by "Oqus Pokus" (Dec 3rd 2013, 9:05am) with the following reason: Başlık düzenlendi, tema önizleme resmi mesaja eklendi + taglar silindi
Paylaşımınız için teşekkürler. Yeni olduğunuz için birtakım hatırlatmalar da bulunmak istiyorum.
Tema eklerken fcp dosyasının yanı sıra mutlaka mesajımızın içerisine temaya ait önizleme resmini de eklememiz gerekiyor ki indirecek olan arkadaşlar neyi indirdiklerini/indireceklerini görebilsinler.
Bir de Temamızı paylaşırken aramamotorlarından kolayca bulunabilmesini sağlamak adına başlık atarken
''Flatcast Fcp Tema Temanızın ismi ve Tasarımcı ismi''
''Flatcast Fcp Tema Müzik Dinleyen Kız - By Esmer'' şeklin de başlık atarsak daha güzel olacak diye düşünüyorum.
Ben bu paylaşımınıza önizleme resmi ve başlık ekledim, bundan sonra ekleyeceklerinizi de siz bu şekilde yaparsınız.
Hoşgeldiniz Esmer....
Sade ve kullanşlı Paylaşımızın için
Elinize, emeğinize sağlık....
(Ama nasıl olduda forumda o kadar tema varken sizin temanız benim temaların sayfasında çıktı onu anlayamadım )
(Sanırım nasıl olduğunu anladım , mümkünse bir sonraki paylaşımlarınız da tema etiketlemede benim ismimi yazmayın ....) http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…cts&tagID=19154
This post has been edited 1 times, last edit by "Kemal_Atalayy" (Dec 3rd 2013, 8:49am)
Esmer Hoşgeldiniz,güzel paylaşımlar diliyorum..
Çok güzel bir tema ile giriş yapmışsınız devamını dilerim.
Elinize emeğinize sağlık,güzel emeğinize çok tşk ederim..