Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ismail abi gerçekten hepsi harika mükemmel olmuş emegine güzel yüreyine sağlık
hakkın ödenmez abi bizler için yapıyorsun yardımcı oluyorsun hakkını helelet
çok ama çok teşekkürederim abi
slm ismail bey emeklerinizi gördüm hepsi birbirinden mükemmel ellerinize sağlık... ben burda yeniyim. arkadaşlar söyledi yazıları yaptığınızı mümkünse bir kaç isim yazacağım onların herbirine birkaç çeşit yapabilirseniz sevinirim...
şimdiden ellerinize emeğinize sağlık
dj nihal (bunun bir tanesi mümkünse sarı olsun)
dj murat
dj emre (bununda biri kırmızı olursa iyi olur)
dj derya ( '' '' '' '' '' '' )
dj timur
dj timurhan
dj ibrahim
dj hazan
dj serkan
dj pınar
dj aslı
dj gizem
ya mesaj attım dj arkadaşlarımızın isimlerini ama hareketli olmasını istediğimi bildirmemişim mümkünse hareketli değişik güzel bişeyler olursa çok sevinirim...
slm ismail kardesim senden bi ricam olacakti yaparsan sevinirim
*DJ.Serpil*
*DJ.Serpil sizlerle
ASYA
ASYA SİZLERLE
YAZARSAN SEVİNİRİM ÇESİT COK OLURSA BİDE 100 KB DEN ASAGİ OLURSA SEVİNİRİM İSMAİL KARDESİM SİMDİKTEN EMEGİNE SAGLİK TEŞEKÜRLER
NOT BAZI YAZILARI 100 GECMEK ZORUNDA KALIYORUM URL ILE KOYUN URLI KOYMASINI BILMIYORSANIZ BIRINCI SAYFADA RESİMLİ ANLATIM VAR BAKIN ÖRENECEKSINIZ
SAYGILAR
ismail abi gerçekten hepsi harika mükemmel olmuş emegine güzel yüreyine sağlık
hakkın ödenmez abi bizler için yapıyorsun yardımcı oluyorsun hakkını helelet
çok ama çok teşekkürederim abi