Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ISO ABIM
EMEGIN ICIN TESEKKURLER. ALLAH ISINI GUCUNU RAST GETIRSIN
SAYGILARIMI SUNUYORUM
saygılar bizden akıncı
ıso kardeşim benim isdegi gözden kaçırdınız galiba lütfen ilgilenirmisiniz teşekürlerrr
HAYIRLI SABAHLAR iSOM KARDESiM HERSEY iCiN COKKK COKKK TSKLER ELLERiNiZE VE SiZiN O GÜZEL YÜREGiNiZE SAGLIK HAKKINIZI HELAL EDiN SiZi O KADAR YORDUM COK iYiSiNiZ .HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN A.E.O K.i.B SEVGiLER SAYGILAR KARDESiM :sevgi: :sevgi:
bende dj yazısı istesem
radyocansuna
cansuna
sunacan
suna
olamazmi
dj eklemeden sade
cokk tşkler şimdiden
Merhaba Iso
Yazilar harika olmus, size coooook Tesekkür ederim.
Eline, Emegine saglik ve Isinde Basarilar dilerim
Selam ve Saygilarimla
özlemim44 :lol: :thanks:
çokk tşklerr ellerinize sağlıkk
bende bir yazi istiyecem ama cok istedim utaniyorum valla :cry: neyse belki gizli rica ederim :d040:
ABİ SLM --SENDEN RİCAM OLACAK--BANA DJ GÜLOO DJ GEZGİN -- DJ HAYAL DJ KARADOĞAN (DJ GÜLOO-SARI RENK)--(DJ GEZGİN-TURUNCU RENK)--(DJ HAYAL-PEMBE RENK)--(DJ KARADOĞAN-YEŞİL RENK)---OLURSA SEVİNİRİMM---AYRETEN BİR KAC RENK TE SİZDEN OLABİLİR--ŞİMDİDEN TSK EDERİM -SAYGILAR---(100 kb dan küçük olursa memnun olurum)
ßiLiorum çok fazLa oLuorum amaa ismaiL abii
cumbafm dj merve yazarmısınız bütün keLimeLer bir aradaa
bide ayıp oLmassa bişey sormak istiyorum siz bu yazıLarı nerden yazpıyorsunuzz :-D
şimdiden tşk ederimmm :birinci:
ismail gardaşım gülbeyaz degişik renkler ve karekterlerde 100 kb den küçük ltf
DJ ADI
İSOM ABİ BANA YUKARINAD ASAGIYA DOGRU DJKRAL YAZARMISIN
SELAM ISO___________ELINE SAGLIK __SENDEN
ISTEK ALACAM RICAM OLACAK MÜMKÜNSE
DJSEVİL DJ ISOCAN
BIKACTANE YAPARMISIN RICA ETSEM SIMDIDEN SA OLASIN ALLAHA EMANET OL ELINE SAGLIK
SELAM KARDES EMEGINE YÜREGİNE SAGLIK SENDEN
Mavi_GüL**Fm
Dj~NaZ~SiZLERLE
BUNU HARAKETLİ VE DÖNENLERDEN YAPARMISIN RENK SARI VE KIRMIZI OLSUN LÜTFEN ŞİMDİDEN TESEKÜR EDERİM SİZDEN BYY
SELAM İSO KARDESİM ŞİMDİDEN EMEGINE YÜREGİNE SAGLIK SENDEN RİCAM BANA
Mavi_GüL**Fm
Dj~NaZ~SiZLERLE
BUNU HARAKETLİ VE DÖNENLERDEN YAPARMISIN RENK SARI VE KIRMIZI OLSUN LÜTFEN ŞİMDİDEN TESEKÜR EDERİM SİZDEN BYY
HAYIRLI SABAHLAR iSOM KARDESiM HERSEY iCiN COKKK COKKK TSKLER ELLERiNiZE VE SiZiN O GÜZEL YÜREGiNiZE SAGLIK HAKKINIZI HELAL EDiN SiZi O KADAR YORDUM COK iYiSiNiZ .HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN A.E.O K.i.B SEVGiLER SAYGILAR KARDESiM :sevgi: :sevgi:
estafurulullah kardesim yardımımım olduysa ne mutlu bana
ıso kardeşim benim isdegi gözden kaçırdınız galiba lütfen ilgilenirmisiniz teşekürlerrr
NOT SUN62 KARDESİM ISDEGINIZI GÖZDEN KACIRMIS OLABILIRIM TEKRAR YAZMAK ÇOK MU ZORDU ACABA BEN TEK TEK SAYFALARI GERI GIDIP SENIN ISDEGIMI ARAMAYA GIDEM YADA NASIL BULURUM SIMDI BEN O ISDEGI
Merhaba Iso
Yazilar harika olmus, size coooook Tesekkür ederim.
Eline, Emegine saglik ve Isinde Basarilar dilerim
Selam ve Saygilarimla
özlemim44 :lol: :thanks:
saygılar bizden özlem begendine sevindim