Merhabalar. Öncelikle elleirnize sağlık diyorum. Bi çok konuda bizi aydinlatiyoursunuz. Sisteminizdeki SİD olayını cok fardalı buldum. Fakat bazı dost radyolarınki gibi bende Sid yerine radyo ismimin çıkmasını rica ediyorum. Eğer mümkün olur ise gerçekten çok memnun kalıcam. Sid numaramı ve Radyomuzun adını belirityorum. Ricamı kabul etmeniz dileğiyle.. Allah başarılarınızın devamını versin diyorum.
SİD NO: 1097825 - RadyoBitanem

Bi daha bakın lütfen. Olmazmı. Çok emek veriyoruz ama çook. Sitemizi inceleseniz gerçekten hak vericeksiniz.
Zitat
1. en az 18 saat yayin olmasi gerek
2. en az 10 dinleyicili aktif bir radyo olmaniz gerek
3. djlerde port sorunu olmamasi gerek
Siz birtanesinizzz..mesajimla ilgilenip uyguladiginiz icin sayin allaturkaa adminlerii COKKKKKKK TESEKKÜRLERRRR....
@Rulete isim ekletmek isteyen radyolar,
basvuru yapip kriterlere uygun gorulen radyolara rulete isim yazilmistir..
diger butun basvuru yapmak isteyen arkadaslar buraya basvuru yapmaya devam edebilirsiniz..
Kriterler:
Zitat
1. en az 18 saat yayin olmasi gerek
2. en az 10 dinleyicili aktif bir radyo olmaniz gerek
3. djlerde port sorunu olmamasi gerek
)) bUTUN DJLerimin PortuNu Kendi eLLerimle pc Lerine girer acarim kabuL Gordumu oNun Haricinde
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »BERATCAN« (24. April 2011, 23:09)
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »HANIMAGA DERYA« (30. Mai 2011, 21:12)

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »****ONUR*****« (30. Mai 2011, 21:56)
yorma kafani böyle seylerle

Sayın modum bizim adresi yazmak mumkunmu acaba? bu kriterlere aynen uyuyoruz