İSOM ABI COK TESEKKUR EDERIM EMEGINE SAGLIK AMA BIR KAC CESIT OLARAK YAZARSAN SEVINIRIM
DJ*ASKSIZ GEMI*
www.gözdefm.de.ms
DJ*ASKSIZ GEMI* SİZLERLE
www.gözdefm.de.ms'Yİ SEÖTİĞİNİZ İÇİN TSKLER
YAZARSAN ABI BUNLARI COK MEMNUN OLURUM
DOSTLUĞUN VE KARDEŞLİĞİN BİRLEŞTİĞİ MEKAN DUYGUSALIM-FM 1 numaralı sekılden yaparsan abim cok cok cok cok tesekkurler abımmmm ıyı gunler kendıne cok ıyı bak allaha emanet oll abımmm
DOSTLUĞUN VE KARDEŞLİĞİN BİRLEŞTİĞİ MEKAN DUYGUSALIM-FM 1 numaralı sekılden yaparsan abim cok cok cok cok tesekkurler abımmmm ıyı gunler kendıne cok ıyı bak allaha emanet oll abımmm
MERHABALAR KOLAY GELSIN ABI BENIM RICAM YUKARDAN ASAGIYA
C
A
W
A
I
YAZARSANIZ 3 TANE DEGISIK SEKILLERDE BIRDE CAWAI YATAY SEKILDE 3 TANE DEGISIK SEKILDE SIMDIDEN TSKLER KOLAY GELSIN ABI
tmm İso abii sen kendini iyi hissettiğin bir zaman Dj MASAL DJ ASYA DJ AHMET VE DJ RAHMAN GÜLÜ şöyle havalı hanı renkli ıcınde ısıklar patlıyor falan öyle birşeyler yaparsan cok sevınırım k.bakma cok yoruyoruz seni bılıyorum ha birde Radyo Asyam 'la Keyifli Saatler yazarsan cok memnun olurum iyi günler iyi çalışmalar bıraz dınlen sen bıze lazımsın
MERHABALAR KOLAY GELSIN ABI BENIM RICAM YUKARDAN ASAGIYA
C
A
W
A
I
YAZARSANIZ 3 TANE DEGISIK SEKILLERDE BIRDE CAWAI YATAY SEKILDE 3 TANE DEGISIK SEKILDE SIMDIDEN TSKLER KOLAY GELSIN ABI