Sebepsiz göz yaşı dökmek istedi gözlerim…Neden diye soramadım..Görmek isteyipte göremedigine aglıyor gözlerim …Yeter artık diyemedim..Belli ki çok özlemiş belli ki aglamak istemiş…İsyan mı bu yoksa bir haykırış mı anlam veremedim…Yüregimi dinliyor artık gözlerim anladım ki aglayan onlar degil..Sana hasret kalan YÜREĞİM
ÜÇ KURUŞLUK BİR İNSANA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN GERİ KALAN İKİ KURUŞLA SENİ SATAR
Ben seversem dikeni gül nefreti kül ederim.. Ben seversem geceyi gündüz demiri yün ederim.. Ben seversem ölümüne severim… Ben sevdiğimi öpücük için sevmem…!! Ben sevdiğimi Allah’in emaneti bilip, birömür boyu aynı yastığa baş koyma umuduyla severim
ÜÇ KURUŞLUK BİR İNSANA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN GERİ KALAN İKİ KURUŞLA SENİ SATAR
Ne özlediğimi söyleyebildim, ne de içimde özlemimi tutabildim..Ne hayalinle yaşayabilmek için gözlerimi kapatabildim, Ne de yokluğunu görebilmek için açabildim..Ne sana niye yoksun diyebilidim, ne de bu haksızlık diyebildim..Sadece “SENİ” içimde taşıdığımı bilmeni istedim
Akıllının önünde susmak terbiye gereği ise de, sen yeri gelince söylemeğe bak. İki şey insanı çileden çıkarır.Söylenecek yerde ağız açmamak, susacak yerde lakırdı etmek..!