Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

21

Friday, 11.06.2010, 06:20

Neden bu yaziyi simdi buraya yazmaya gerek duydun , biri benim arkamda ve beni destekliyor diyemi , Ruyamnur seni destekliyor diye vede senin görüsünde oldugunu düsündügün icinmi bunanri simdi buraya yazmaga gerege duydun olay cokdan kapandi kimse yazmiyor etmiyor peki bu yazdiklarin ne simdi, ben uazatmadim , uazatan sensin ...

YAFFF NEDEMEK BANA ACIKLARMIUSINIZ DEMEKKI SEN HERSANIYE BIR BAYANIN BIR YERINEMI BAKIYORSUN DEMEK SEN AYNISINI YAPIYORSUNKI BIURAYA OYLE YAZIYON RESIMDE CIPLAKLIK YOK NE VARKI SADECE DAR PANTOLAN GIYMIS
SIZ DEMEKKI HEP EVIN ICINDE OTURUYORSUNUZ DISARI CIKINDA GIYINENLERI BAKIN BOYLE VEYA ACIK GIYINEN YOKMU YANI DEMEK SEN HER SANIYE ONLARA OYLE BAKIYON DISARI CIKTIGINDA

Bu ne alakaa kardesim simdi nasil ben her saniye bir bayanin biyerine bakiyorum ya eger ben radyoda dinleycisem ve radyoyu okuyorsam dogal oalrak chat alanina bakarim kardesim eger sen bakmadan okuyorsan bilemem , Sen simdi bana ne demek istiyorsun , disari ciktigimda ben her saniye kadinlarin neresine bakiyormsum bu radyoyla ne alakali ya radyoda dinleyci oldugum ozaman otomatik bakiyorum , bence yazmadan önce bir düsünüp yazsaydin nekadar alakasiz seyler yazdigini farkina varardin
hem olay kapanmis kimse yazmiyor artik , sen neden gelipde simdi böyle sacma seyleri yazmaya gerek duydun , evet haklisin hata yapdim yorumlamaycakdim cikacakdim öyle ama yorumladim , keske yorumlamasaydim ama suda var , senin burda ön yargili bu yazilarin hic hosuma gitmedi kardesim ya ne demek sen ozaman öyle yapiyorsun bayanlar bikini giyince orasina bakiyorsun sanirim sen Radyoyla gercek hayati karistirdin , Radyoyu okuyorum kardesim chat alanini ama disarda hic kimsenin biyerini okumuyorum buda senin sosyal bilgini gösteriyor, yoksa böyle sacma seyler yazmazdin , uzatmayim ben fazlaa , yoksa istemedigim seyler yazabilirim vede bu beni bozar.........
( Ben elestiriken temadaki resmi elestirdim ama sen gelipde sahsima ön yargili sacma sapan seyler yazdin , o yazdiklarinin silinmesini istiyorum )
WWW.Flatcast-Terapi.com

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "AlaKaa" (11.06.2010, 06:32)

engongem

Moderatör

• "engongem" bir erkek

• Özel mesaj gönder

23

Friday, 11.06.2010, 09:08

paylaşım için tşkler..
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz..!

VURGUNUMM

Orta Düzey

• "VURGUNUMM" bir erkek
  • Konuyu başlatan "VURGUNUMM"

• Özel mesaj gönder

24

Friday, 11.06.2010, 09:30

ALAKA SACMA SAPAN YAZAN SENSIN - SEN YAZIYON BENDE CEVAP HAKKIMI KULLANIYORUM - KONUYU KAPATIM DIYORSUN TEKRAR YAZIYORSUN - BENIM YAPTIGIM TEMAYI BEGENMEK ZORUNDA DEGILSIN - BEGENMIYORSAN YAZMA KARDES BAK BIR BENIM YAZDIGIMA DEGIL - BIRBAYAN TEMADAKI RESMIN BAGLAMAZ DEDIGINE BILE ALINIP ONA CEVAP VERIYON PEKI NIYE BENIM YAPTIGIM TEMAYA BIR BAYAN YAZI YAZIYOR NIYE ONA CEVAP YAZMA IHTIYACI DUYUYORSUNKI
BIRDE ISTEMEDIGIM SEYLER YAZAR BENI BOZAR DIYORSUN ZATEN OYLE DEMEKLE YAZMAKLA AYNI SAYILMIYORMU
DEMEKKI TEMAYI BEGENEN VARKI INDIREN ARKADASLARIMIZDA VAR HERKESIN TEMASINI BEGENECEKSIN DIYE KURAL YOKSA OZAMAN TESVIK EDICI YAZILAR YAZMASINI BIL KARDEESIM SEN BOYLE YAZILAR YAZMAKLA BURAYA TEMA EKLEN KARDESLERIMIZI BURDAN UZAKLASTIRIRSIN

25

Friday, 11.06.2010, 09:39

YAFFF NEDEMEK BANA ACIKLARMIUSINIZ DEMEKKI SEN HERSANIYE BIR BAYANIN BIR YERINEMI BAKIYORSUN DEMEK SEN AYNISINI YAPIYORSUNKI BIURAYA OYLE YAZIYON RESIMDE CIPLAKLIK YOK NE VARKI SADECE DAR PANTOLAN GIYMIS
SIZ DEMEKKI HEP EVIN ICINDE OTURUYORSUNUZ DISARI CIKINDA GIYINENLERI BAKIN BOYLE VEYA ACIK GIYINEN YOKMU YANI DEMEK SEN HER SANIYE ONLARA OYLE BAKIYON DISARI CIKTIGINDA ........

Kardesim ben temaya yazdim resme yazdim ama sen sahsima yaziyorsun , ne demek bu ya , oku yukariyi bir güzelce yazdiklarini.... neden yazdin bunnari peki bu sekilde ???
WWW.Flatcast-Terapi.com

VURGUNUMM

Orta Düzey

• "VURGUNUMM" bir erkek

• Özel mesaj gönder

26

Friday, 11.06.2010, 09:47

INANIRMISIN KARDESIMM BIR TEMA EKLEDIGIME EKLEYECEGIME PISMAN ETTIN HAHAHA YETER ARTIK LUTFENYA BIZ BURDA HOBIOLARAK YAPTIKLARIMIZI IHTIYACI OLAN ARKADASLARLA PAYLASMAK ISTIYORUZ NE BURDA PUANA NEDE OVGUYE NEDE KATI ELESTIRIYE IHTIYACIM YOK KARDES

RUYANUR KARDESIM DE GORUSUNU BELIRTTI NIYE ONALA BURDA YAZISIYORSUN ODA FIKRINI YAZDI BENIM TEMAYA YAZDI NIYE FIKRINI YAZDIGINDA ONA CEVAP VERIYORSUNUZ --- O SIZIN ADINIZI NICKINIZI KULLANMADI BANA YAZDI NIYE O BAYANA CEVAP YAZIYORSIUNUZ OBUR YAZAN KISILEREDE CEVAP YAZSANIZA ---

NEDENMI YAZDIM O YAZIYI SIZ YAZDIGINIZ YAZIYA KARSILIK YAZDIM RADYOYA GIREN KISILERIN GOZLERI SADECE BIRYERE BAKMAKTAN BAHSEDIYORSUNUZ KENBDI YAZDIKLARINIZA BIR BAKIN SEN BURDAKILERIDE BIRAKTIN RADYO DINLEYICILERINE BILE LAF ATIYORSUN

27

Friday, 11.06.2010, 09:50

kardes ruyamnur benim cok iyi bir arkadasimdir , neden cevab yazdigimi ben iyi biliyorum kardes , bana burda böyle sorular sorma, konu kapanmisdir ..

Uzatma diyorummmmmmmm yaa ayy allahimy aa radyoda dinleycileri laf atiyormusumm uzatma kardesimmmmmmm yaaa
WWW.Flatcast-Terapi.com

VURGUNUMM

Orta Düzey

• "VURGUNUMM" bir erkek

• Özel mesaj gönder

28

Friday, 11.06.2010, 09:55

RUYAMNUR SIZIN ARKADASINIZ OLABILIR BENI BAGLAMAZ NIYE CEVAP VERME IHTIYACI DUYORSUN BENIM TEMANIN ALTINDA ONA

SEN KACSEFER YAZDIN OK KONUYU KAPATIYORUM DIYE TEKRAR YAZIYORSUN UZATAN SENSIN ILK YAZDIGIN YAZIYA BAK BENDE ONA KARSILIK YAZI YATZDIM SADECE DEDIM RENKLER VE ZEVKLER TARTISILMAZ DIYE BITIRDIM SEN NIYE HALKEN YAZIYORSUNKI ANLAMADIM GITTI

29

Friday, 11.06.2010, 09:59

kardesim bak , bu temanin altinda son yazim olacak , ben senin temandaki resmini elestirdim ama sen gelipde sahisima laf atiyorsun fark bu anladinmi ....Arada daglar kadar fark var........
WWW.Flatcast-Terapi.com

ADIGE

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

30

Friday, 11.06.2010, 10:01

paylasim icin tskler
FASTADYGHA

VURGUNUMM

Orta Düzey

• "VURGUNUMM" bir erkek

• Özel mesaj gönder

31

Friday, 11.06.2010, 10:05

SEN TEMAYIDA RESMIDE BENIDE GECTIN RADYOYA GELEN DINLKEYICIYI BILE ELESTIRDIN --- KARDESIM IL BASTAKI YAZILARA IYI OKU BEN SENIN YAZDIKLARINA CEVAP VERDIM BUDA DOGAL BIRSEY AMA SEN HALA UZATTIKCA UZATTIN BIR BASKASININ YAZDIGI YAZIYI BURDA ELESTIRMEYE HAKIN VARMI PEKI SEN BENIDE BIRAKTIN RUYANUR BILE ELESTIRMEWYE GECTINYA
NICIN ELESTIRINI BIRSEFER YAPTIN YETERLI DEGILMIDE HABIRE YAZIYORSUN NIYE TEKRAR TEKRAR YAZIYORSUNKI DEFALARCA
BIRSEFER ELESTIRDIUN BENDE CEVABINI VERDIM BUKADAR

32

Friday, 11.06.2010, 10:28

arkadaslar sakin olun birbirinizi kirmadan ve kisiliklere hakaret etmeden birbirinize yazmaniz tavsiye ederimm...
ben temada kimseye destek vermedim,cunki herkesin bakis acisi cok farkli,sahsi adima gelince tema calismalrda resim sadece gorselikdir,temada istege gore dini,milli,huzun,sevinc ve erotik gbi resimler az bisey mana verir,kullanmis oldugun resim acik degil ama goze batan bir resim,ben bile bayan oldugum halde wallahi resim beyazli bayanin basenlerinde kaldi gozum:):):))
bu kullanma her arkadaslarimizin ozellikle bayan arkadaslarimizin kullancagi tema olcagini sanmiyorum yada 100 kiseden bi kac kisi. ve acik resimler beni cok baglamiyorr.ama suda bir gercekdir ki acik yada goze batan temalr nadiren kullaniliyor.burda fikir beyani ediliyorsa bence o kisinin kisiligine saldiri yapilmaya gerek yok bence ki alakkaa icin biraz o ithamda bulunmusun arkadasim burda her ne kadar birbirimizi iyi yada kotu aramizda sorunlar yasasakda herkes yinede birbirini taniyordur.ayricada alakanin burda dinleyiciye hakaret ettigini sanmiyorum sanirim hizli ve sinirli anlarda okuyupda yazmisiniz birbirinize yapmayin bunu cunki hos gelmez goze.beyfendiler gbi basarilarinizi dilersiniz konuda kapanir.
umarim tartismayi burda kesersiniz kisiliklere laf etmeden mumkun oldugunca
basarilar dilerimm
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan:):)
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]

33

Friday, 11.06.2010, 10:34

Yaaa yazmiycam diyorum ama dayanamiyorum gercekden misafirlere hakret etti diyorsun ortaya biseyler atiyorsun nerde etmissim ya kopyala ve buraya yapisdir ve bende göreyim kardesim yeter yaaa bukadar olmaz yani , cattik vallahi
WWW.Flatcast-Terapi.com

VURGUNUMM

Orta Düzey

• "VURGUNUMM" bir erkek

• Özel mesaj gönder

34

Friday, 11.06.2010, 10:40

KULLANIRLAR KULANMAZLAR O BENI ILGILENDIRMEZ BURDA SANA BILE LAT YETISTIRDI RUYAMNUR TEMAQYI ELESTIRIYOR ANLADIK BANA YAZAN KISIYI YANI SENI ELESTIRMEYE HAKI VARMI SEN BENIM TEMAMA YORUM YAZDINSA SEI EWLE§STIRMEYE HAKKIYOKKKKK SENDE GORUSUNU YAZDIN DEMI SENI NIYE ELESTIRIYOR SANA NIYE CEVAP VERIYOR PEKI

RADYOYA GELEN KISILE§RDEN BAHSETTI DEMI HERKESIN GOZU BIR NOKTADA OLUR DIYE BENIM BAYAN ARTKADASIM KULLANIYOR BU TE$MAYI NIYE BURDA OLMAYANLARA RADYODAKILERE YAZIYOR BURDA OLMAYIPDA RADYO DINLEYICILERINDEN BAHSEDIYOR PEKALA RADYOYA GE§LEN KISILERE LAF ATMAYA HAKKI VARMI ________

CATIK DEME BU TEMAYI BEN YAPIP EKDEIMSE SENIN YORUM HAKIN VARSA YAZAR GTECERSIN BIRDAHA BIRDAHA DIYE CEVAP VERME OZAMAN

BE$N ILK YAI)MI SANA YAZMADIM GORUSLKERINE Katiliyom diyen bayana yazdim ona yazdigim yaziya sen niye cevap veriyon o bayanin avukatimisin sen

VURGUNUMM

Orta Düzey

• "VURGUNUMM" bir erkek

• Özel mesaj gönder

35

Friday, 11.06.2010, 10:46

RUYAMNUR BURDA HOBILERIMIZI EKLIYORUZ IHTIYACI OLAN ARKADASLARLA POAYLASMAK ICIN OYLE DEGILMI --- BEGENE§N BEGEDIM YAZAR BEGENMEYENDE BEGEN MEDIM YAZAR ------ DEMEKKII BUNUDA KULLANAN ARKADASLAR VARKI BAKIN INDIRENLER OLMUS HATTA OBUR TEMAYI BILE GECDMIS EGER BU TEMADA SAKINCALI BIRSEYMI VARYA ANLAMADIM GITTI
ILK SAYFADA RESIM BAGLAMAZ DIYORDUN SINDI NIYE DEGISIK KELIME KULLANIYORSUNKI RUYAMNUR

BIR TEMA BUKADAR ELESTIRILMEZYA --- BE§GENDINSE BEGENDIM BEGENMEDINSE BEGEN MEDIM YAZ GEC BUKADAR BAYANIN ORASINI BURASINI YAZAN YINE O BENDEGIL HER TEMADA BAYANLARIN ORASI BURASI VAR

YOK GOZ BIR NOKTAYA OLURMUS OLURSA OLSUN YA HERKESIN GOZUNU KAPATAMAYIZ

36

Friday, 11.06.2010, 10:46

Yaaaaaaaaa sabirr gercekden sabirr , kardesim ne halin varsa gör ya senlemi ugrasacam sabah sabah...
WWW.Flatcast-Terapi.com

VURGUNUMM

Orta Düzey

• "VURGUNUMM" bir erkek

• Özel mesaj gönder

37

Friday, 11.06.2010, 10:49

O=ZAMANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN KONUYU KAPATTTTTTTTTTTT BU BENIM TEMANIN YORUMU
SEN YAZARSAN BENDE CEVAP VERIRIM

SENIN BURDA BUKADAR YAZMAN BILE BANA HAKARETTIR YAA YETERRRRRRRRRRRRR

VURGUNUMM

Orta Düzey

• "VURGUNUMM" bir erkek

• Özel mesaj gönder

38

Friday, 11.06.2010, 10:52

BEN HASTA OLDUGUN ICIN BUYIL TEMA EKLEYEMEDIM ARKADASLARDAN DUYDUGUMA GORE ELESTIRILER COK OLUYORMUS VE BUNALTICI YAZILAR YORUMLAR YAZILIYORMUS VE BU SITEDEN BIRAKIP BASKA YERE GITTIKLERI SOYLEMISLERDIDE INANMAMISTIM DEMEKKI DOGRUYMUS BIR TEMA ICIN YAPILANLARA BAKINYA

SANKI NE BUYA INSANLARI TESFIK EDILECEGI YERE INSANLARA BOYLE YAZMAKLA KACIRIYORSUNUZ BURDAN

ADIGE

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

39

Friday, 11.06.2010, 10:54

FASTADYGHA

40

Friday, 11.06.2010, 10:57

kardesim simdi sen beni burda yerden yerem vurmaya calsiyorsun iyi okuuuuuu konuyu uazatan ve iftiralar atan sensin kardesim neymis misafilere kötü konusmussum neymis özel hayatimda bilmem bayanlarin neresine bakiyormusum , bana inan bu simdi yazdiklarina kendin bile inanmiyorsun ve bu yazdiklarinla beni taciz ediyorsun kardesim farkinda olmadan anlaamiyormusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
WWW.Flatcast-Terapi.com