yazmıyacaktım ama dayanamadım..

(
öncelikle duygularımla düşünürsem o çocukların ailelerinin yerine koyarsam kendimi yapıcagım şu olurdu o caniye ve onun gibilerine canlı canlı dogrardım taki öldürene kadar adalete bırakmadan
he o zaman o caniden bi farkım kalırmıydı hayır kalmazdı çünkü ne şekilde olursa olsun insana kıymak berbat bişey..
mantıkla düşünürsem ki önce bi örnek vericem kızım ana okuluna gidiyor geçen bi olaya şahit oldum 6 yasında kız çocugu ögretmeni kızda cinsel hastalık fark ediyor aileyi gizlice çagırıp uyarıyor tedavi şart yoksa ilerde cinsel sapkınlığa döner sonuç felaket olur diyo ögretmen dayak yemekten zor kurtuluyor ama anne ewde kızını aynı durumda yakalıyo ve doktora götürüyor çocukta bi hastalık var ve doktorun dediği tedavi edilirse düzelir edilmese sapıklığa kadar gider ben bunu ilk duydugumda o yasta çocukta olurmu dedim oluyormuş o yasta baslıyormuş ve tedavi edilmediğinde sonuçlarını görüyoruz böyle caniler çıkıyor ortaya
unutmayalım o canileride anne babalar büyütüyor eger o kişi zamanında tedavi edilseydi bunu yaparmıydı hiç sanmıyorum ama edilmemiş bu halde gözü döndüğünde hiç bişey umrunda olmaz sanırım böyle kişilerin yaptıgının affedilir hali yok her türlü ölümü hak ediyor
ama nereye kadar idam ve ne kadar caydırıcı olur 1 asılır diğeri gelir bu böyle devam eder gider
çözüm ne olabilir şahsi düşüncem geçenlerde haberlerde dinlemiştim mecliste konuşulan konu şuydu böyle sapıklara verilecek ceza hadim edilmesi ve piskolojik tedavi görmesi topluma kazandırılması ve bu kişiler tedaviden sonra normal insan olabilirlerse eminim ki vijdan azabından zaten bin kere ölürler
ülkemizde hala cinselik günah sayılıp ve çocuklarımıza yeterli bilgi ögretilmese ve insanlık duygusu aşılanmasa bizler bu durumları daha çok izliyecegiz tv lerde önce insan olmayı ögretmeliyiz
bunu ögrenemedikçe isterse önüne geleni asınlar ne degişecek yapacak olan yine yapıcaktır gözü dönmüsse ne ölümü takar ne baska bişeyi o an bakalım şuuru ne kadar yerinde
bilmiyorum benim düşüncem bu sorunun derinine inilmeli bu safaya gelinmeden önlemler alınmalı idam en son çare olmalı
Allahım bu acıyı kimseye yasatmasın çok zor katlanılmaz şimdi o kişiyi elime geçirsem öldürüm ama çözüm bu degil eger çözüm buysa binlerce kişiyi asmamız kesmemiz lazım ..
umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir sinirden ellerim titriyor..