Sie sind nicht angemeldet.

21

Freitag, 1. April 2011, 09:53

yazmıyacaktım ama dayanamadım..:((

öncelikle duygularımla düşünürsem o çocukların ailelerinin yerine koyarsam kendimi yapıcagım şu olurdu o caniye ve onun gibilerine canlı canlı dogrardım taki öldürene kadar adalete bırakmadan
he o zaman o caniden bi farkım kalırmıydı hayır kalmazdı çünkü ne şekilde olursa olsun insana kıymak berbat bişey..

mantıkla düşünürsem ki önce bi örnek vericem kızım ana okuluna gidiyor geçen bi olaya şahit oldum 6 yasında kız çocugu ögretmeni kızda cinsel hastalık fark ediyor aileyi gizlice çagırıp uyarıyor tedavi şart yoksa ilerde cinsel sapkınlığa döner sonuç felaket olur diyo ögretmen dayak yemekten zor kurtuluyor ama anne ewde kızını aynı durumda yakalıyo ve doktora götürüyor çocukta bi hastalık var ve doktorun dediği tedavi edilirse düzelir edilmese sapıklığa kadar gider ben bunu ilk duydugumda o yasta çocukta olurmu dedim oluyormuş o yasta baslıyormuş ve tedavi edilmediğinde sonuçlarını görüyoruz böyle caniler çıkıyor ortaya

unutmayalım o canileride anne babalar büyütüyor eger o kişi zamanında tedavi edilseydi bunu yaparmıydı hiç sanmıyorum ama edilmemiş bu halde gözü döndüğünde hiç bişey umrunda olmaz sanırım böyle kişilerin yaptıgının affedilir hali yok her türlü ölümü hak ediyor
ama nereye kadar idam ve ne kadar caydırıcı olur 1 asılır diğeri gelir bu böyle devam eder gider

çözüm ne olabilir şahsi düşüncem geçenlerde haberlerde dinlemiştim mecliste konuşulan konu şuydu böyle sapıklara verilecek ceza hadim edilmesi ve piskolojik tedavi görmesi topluma kazandırılması ve bu kişiler tedaviden sonra normal insan olabilirlerse eminim ki vijdan azabından zaten bin kere ölürler

ülkemizde hala cinselik günah sayılıp ve çocuklarımıza yeterli bilgi ögretilmese ve insanlık duygusu aşılanmasa bizler bu durumları daha çok izliyecegiz tv lerde önce insan olmayı ögretmeliyiz
bunu ögrenemedikçe isterse önüne geleni asınlar ne degişecek yapacak olan yine yapıcaktır gözü dönmüsse ne ölümü takar ne baska bişeyi o an bakalım şuuru ne kadar yerinde
bilmiyorum benim düşüncem bu sorunun derinine inilmeli bu safaya gelinmeden önlemler alınmalı idam en son çare olmalı

Allahım bu acıyı kimseye yasatmasın çok zor katlanılmaz şimdi o kişiyi elime geçirsem öldürüm ama çözüm bu degil eger çözüm buysa binlerce kişiyi asmamız kesmemiz lazım ..

umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir sinirden ellerim titriyor..
Saygım adabımı aştı bu gece.

Masum Masum

Erleuchteter

• »Masum Masum« ist weiblich
  • »Masum Masum« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• 1366852
  • Nachricht senden

22

Freitag, 1. April 2011, 12:43

benim kisisel dusuncem, aklimdan gecenler; cocuk tacizcileri hadim edilsin, ruh hastasi sapik katillerde idam edilsin...

olasi mantiksal gorunen; onlari oldurmek bir bakima kurtuluslari olur o yuzden hayat boyu cekecekleri bir ceza daha uygun olur

Turkiye'nin ihtimali; idam Turkiye, AB konusunda kayiba ugrar o yuzden idam ihtimali nerdeyse yok.

umarim en dogru karari uzmanlar verir..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

• »midestino34« ist weiblich

Registrierungsdatum: 2. Juni 2009

• 1456645
  • Nachricht senden

23

Freitag, 1. April 2011, 13:14

konu acıldıgından beri yazılarınları takip ediyorum bunları yapanların cinnet falan gecirdikleri yok düpedüz sapıklık 2006 yılında 17 aylık bebege yapılan cinsel istismara türkiye aglamıstı lanet etmistik bunları yapan mahluklara ve bunu yapanlar bebegin anneside dahil 4 kişiydi asılmadılar hala hapiste besleniyolar belkide bi kac yıl sonra cıkıcaklar hapisten şimdi cinnet geciripte bunları yapıyolar diye düşünenlere soruyorum 4 kişi aynı andamı cinnet gecirdi ve masum dünyadan bihaber olan bebege bunları yaptılar böyleleri kesinlikle idam edilmeli bu kayserideki olayın suclusu sapık tek kişilik kogusta cezasını cekiyo bu ceza cekmekmi sizce aslında yazılcak o kadar cok şey varki ya benim bunları yazarken bile gözlerim doluyor peki bu cocukların yakınları onların yasadıgı acı cocuklarına bunu yapanın hala yaşıyor olmasını bilmek onlara daha fazla acı olmazmı niye böylelerini idam ettirmeyip hapse atıp bu cocukların ailesini daha fazla yaralıyolar son olarak kesinlikle ama kesinlikle idam gelmeli diyorum .
[size=10][color=#009999]Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bugün hayat veren su, yarın seni boğabilir. [/color][/size]

BERATCAN

Erleuchteter

• »BERATCAN« ist männlich

Registrierungsdatum: 6. Juli 2007

• Nachricht senden

24

Freitag, 1. April 2011, 16:00

tamam anlıyorum dediğinizi

fakat bunun sonu nasıl gelir peki yani diyelimki birilerini idam ettik e bitmezki
örnek iranda tecavüz suçuna hala idam var bildiğimkadariyle ve hemde taşlayarak öldürme idam cezası olarak uygulanıyor
peki iranda tecavüz suçu hala işleniyomu ? ... EVET .. peki idam etmekle taşlamakla sorun çözülmüşmü ..? HAYIR

hiç bir kişi annesiniz karnından, katil /sapık /dolandırıcı/ vs vs doğmaz .. bu bir eğitim sürecidir yetiştirilme sürecidir.
hiçbir anne babada oğlum sapık ,katil cani olsun diyede evladını yetiştirmez
yani idam çözüm değil .. yukarıdaki açıklamaya göre çözümse ozaman iran neden bulamamış o çözümü
onuda düşünüyor insan ..bence çözümü başka aramak gerek

Konuya gelince ''idam '' bir insanlık suçudur ve bunun uygulanmaması gerek Dünya da abd,çin,iran v.b ülkeler yıllardan beri insanları asıyorlar,peki bu asılmaların sonucunda suç oranın da bir azalma varmı ? Suçlar bitiyormu ? Bir ülkenin adalet sistemi ne kadar kuvvetli olursa o kadar suç oranı düşer...Asmakla suç oranı düşmez,düşemezde

'' Her kim bir insan kurtarırsa,bütün insanları kurtarır.Her kim bir insanı öldürürse bütün insanlığı öldürür''
MERHABA ..!!

25

Freitag, 1. April 2011, 16:07

Kesinlikle Idam geri gelmeli

2 grup icin kesinlikle Idam uygulanmasi gerekiyor ...
Cocuk yada herhangi bir yasda olan bayana Tecavüz eden kisiler ....
Teröristler 10 yada 50 bin kisinin ölümüne sebep olan kisiler.....
WWW.Flatcast-Terapi.com

26

Samstag, 2. April 2011, 11:22

duygusal olarak ben kendim yapardim idami can almaya bizim haddimiz mi acaba allah verir ve alir benim düsüncem tabiki herkesin fikiri ayne degil saygi duyarim bu konuda en agir cezasi almasi dilerim öyle kisilere ama idam cözüm degil cünkü asla bitmeyen bi sorun

27

Samstag, 2. April 2011, 11:34

BENIM SAHSI GORUSUMCE IDAM GERI KESINLIKLE GELMELI. IDAM CEZASI SADECE BI TUR VAKKALAR ICIN DEGIL . TURKIYEDE IDAM HAKEDEN SADECE TECAVUZCULER DEGIL .. BI OKADARDA BASKALARININ HAYATINI KIYAN MASUM INSANLARI OLDURENLER CANIILERDE VAR ..
IDAM CEZASI GELIRSE BENCE AZDA OLSA INSANLARI YAVASLATABILIR DIYE DUSUNUYORUM. HA COZUMMUDUR DEGILDIR BELKI AMA EN AZINDAN ACI CEKEN AILELERIN ACISINI AZALTIR. BENIM YAVRUMA KIYDILAR CEZASINI CEKMELI DIYEN AILELERIN ACISINI 100 DE 100 AZALTACAKDTIR.

AMA ONCE BU TACIZCI DEDIGIMI ZAVALLI KISILERI AILELERINE COK BUYUK BI GOREV DUSUNUYOR .. EMINIMKI BU DURDUK YERE CIKAN BI DURUM DEGILDIR.. COCUKLUK DAN BASLIYAN BI DURUM BU VE AILELER BUNU CIDIYE ALMAZLARSA HALIYLE BUGUN 3 EVLADIMIZI KAYBETTIGIMIZ GIBI OLAYLAR COK YASANACAKTIR.

LUTFEN BENCE ONCE BUNUN ONEMLINI ALMALI . IDAM YASASINI DUSUNMEDEN ONCE ILK BASDA ANNE VE BABALARA SESLENMELI KI KUCUK YASDA COCUGUNUZDA BOYLE BI DURUM SOZ KONUSUYSA DOKTOR TEDAVISI MUTLAKA ALMALILAR.. EN AZINDAN BU VAKALARI AZALTACAGINA INANIYORUM BEN.