Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "zeynoo35" bir kadın

• Özel mesaj gönder

21

Monday, 13.08.2012, 23:24

Leydim TurkEce/GnL nin yorumuna katiliyorum emeğinize sağlik paylasim için tskkr ederim :1alkis:
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.

22

Monday, 13.08.2012, 23:25

ablacim güzel calisma olmus, mazemeyide herkez kullanamiyor, sadece mazeymeyle bitmiyor bu isler, o mazemeler sadece aracdir....

Evete nehirim haklısın malzemeyı kullanmakta bir hüner istiyor :D sagol canım tesekür ederim :)

23

Monday, 13.08.2012, 23:29

ellerine sağlık Leydim görsellik çok güzel hazırda olsa.. bu güne kadar yaptıgım çalışmalarda ilk defa bu gün
tema üstadımız BaBuSh un psd paylaşımından faydalandım onuda saatlerce üzerinde calışarak farklı bişiler yapmaya çalıştım kötü bişi oldugunuda düşünmüyorum öylece kopyala yapistir olmadıgı sürece...

Babush üstadımız hazırlamıs onca emek vermiş kullanmamak olmaz bende çogunluga uyuyorum ozaman :)

24

Monday, 13.08.2012, 23:31

1 SAATLİK KOPYALA YAPIŞTIRDA OLSA RENK DİZAYN HARİKA NEHİRCİM EMEKLERİNE ELLERİNE SAĞLIK SÖZÜN BİTTİĞİ YER DİYE DÜŞÜNÜYORUM..

EVET LEYLACIM HAKLISIN :) TESEKÜR EDERIM CANIM SAGOLASIN

25

Monday, 13.08.2012, 23:36

Leydim TurkEce/GnL nin yorumuna katiliyorum emeğinize sağlik paylasim için tskkr ederim :1alkis:

Zeynom aaah o türkece yokmu türkece gönül yazdıklarıyla benı bıle ikna etti yine :) türkece iste yazdımı yazıo :D sagolsun
evet zeyno haklısın canım bende katılıyorum artıkın çogunlugun görüsüne hep bu türkeceden oldu zaten uymam da :D
herkes kullanıyomus ben nıye kullanmayım degilmi ya :D yorumun için tesekür ederim zeynom sagolasın canım
a bu arada umarım espri yaptıgımı yanlıs anlamaz gönül hanım
gercekten ikna edici güzel bir yorumdu gönül hanımın yazdıkları sagolsun :)

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

26

Tuesday, 14.08.2012, 00:13

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için tesekkür ederim Hehir Hanım. kopyala yapıstırda bir emek Nehir Hanım. Düsününkü basit bir resme bir kac tane butonla tema yapılabilirken sizin 1 saatlik tema dediginiz calısmada o tonu yakalamak, hazırda olsa o parcaları bir araya getirmek, görsel olarakta guzel bir calsımayı kullanıslı hale getirip sunmakta ayrı bir meziyet. hem o yuzden hemde el işi gibi nakış nakış işlenmis temalarınızda sizi takdir ediyoruz ve sizi kutluyorum :1alkis:
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

27

Tuesday, 14.08.2012, 00:20

Valla bazı eski arkadaşlarda yazıyorum :kgöz: Biliyorum onlar beni anlar ben onları ve affım yok öyle bir buton unutmuş falan görürüm yazarım hiç affetmem :kkahkaha: Birde ben çok şeylere takıldım sizler takılmayın ortam neyse uyun gitsin iki günlük dünyada değmiyor boşverinnnn :kyorgun:

• "sahra-cantanem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

28

Tuesday, 14.08.2012, 00:29

Gönül ablacım ben buradaki yorumlara göre psd kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım:))
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

29

Tuesday, 14.08.2012, 00:33

Görüşümü açıkça yazayım.Ps kullanmak bence yanlış değil.Bakar bir şeyler öğreniriz amma ben bir temaya baktığımda kim yapmış ya karışık eller değmiş esinlenilmiş diyorsam temalar fabrikasyon gibi aynı tarza dönüyorsa yada tam aksi çiçekler Türk işi motifler gördümmü imzasız bile olsa bu temayı Leydi yapmış diyorsammmm o zaman? Sen karar ver hangisi? :1gözkirp:

• Özel mesaj gönder

30

Tuesday, 14.08.2012, 00:41

Tabiki birebir kullanmanın yanlış vede hoş olmadıgını düşünüyorum bende ama onu farklı bir sunum haline getirip kullanmanında bir sakıncasını görmüyorum ilk defa denedim bende fenada olmadı hani:)

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

31

Tuesday, 14.08.2012, 00:46

Tabiki güzel hatta çok güzel hele öğrenmek bir şeyleri almak süper.Ama doğumun zorluğundan kaçıp evlatlık almak gibi düşün.Hangisi?
Zaten çocuğun oluyorsa neden kolaya kaçasın? :1gözkirp:Zoru başarmak bu benim demek güzel.Hele birileri evet bu ona ait diyorsa, emeğinden tanıyorsa.
Ustalık bence orda ^^

• Özel mesaj gönder

32

Tuesday, 14.08.2012, 00:52

o kadarda güzel psd ler bulmuştum bu sözlerinle beni pes ettirdin gönül ablacım:)) hazır yok sahra iş başında artık:)

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

33

Tuesday, 14.08.2012, 00:57

Evet Sahra temaları,Leydi temaları olmalı :rolleyes:
Olsun sen o Ps'leri aç incele yine.Zararı olmaz faydası olur.
Ama sen koksun temaların işte Sahra eli, emeği, zevki diyelim.
Senin zevkini seven, temalarını bekleyen dj lerin olsun.Ötesini boş ver gitsin :1gözkirp:

• Özel mesaj gönder

34

Tuesday, 14.08.2012, 01:01

:ksevgi: :çakçak:

• "01antepli27" bir erkek

• Özel mesaj gönder

35

Tuesday, 14.08.2012, 01:37

Benim güzel ablacim hazirda olsa emek vererek te yapsan gercekten de cok güzel çalışmalara imza atıyorsun hakkını veriyorsun...Bu çalışmandada dizayn olarak yine mükemmeli yakalamışsın tebrik eder kutlarım ama hazir olduğu için 2 verdim :D Saka saka ablam ellerine emeklerine sağlık :)
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...

36

Tuesday, 14.08.2012, 01:37

Cantanem bende baktım inceledim gercekten BABUSH Gibi usta ve ögretici hem eski hemde çok çok tecrübeli üstad diyebıldıgım bir insan emek vermiş ise ps ye bu degerlendirilir bu gün bende gönül hanımın yazdıklarına katıldım sende muhtesem bir tema yapmıssın inan imrendim ve anladımki önemli olan o dizaynı renklerle ve ufak rötuşlarla bir bütün güzellikleri tamamlamakmıs
dün e kadar kendim yapmaya gayret ediyordum ve evet zor gelıyor ter döküyordum yapıcam uydurucam dıye ama gördümki kolaylıklarda varmıs ustalarımız bunları yapmıssa demekki sakıncası yok demekki
allah razı olsun hem babush dan hem bu gibi ps hazırlayan ustalardan bize de candan tesekür etmek düser bu emek veren insanlara diye düsünüyorum artık
ve sakın kararından cayma güzelse işine yarıyorsa kullan sahram bende hosuma giden malzemeleri lazım olursa yapamadıgım bir sekli yada dekor u kullanıcam insallah :)

37

Tuesday, 14.08.2012, 01:42

ibrahimim yıldız vermesende olur bu temaya bitanem :) bazı seyler dıkkatımı cektigi ve anca farkına vardıgım için bu temayı yaptım ablacanım hiç önemli degil istersen 1 ver ama bu tema harıcınde hakıkaten ince ince işlenmiş temalarıma hakkı neyse onu tabıki umarım adil düsünen arkadaslarımızdan canımbenim :D

38

Tuesday, 14.08.2012, 01:46

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için tesekkür ederim Hehir Hanım. kopyala yapıstırda bir emek Nehir Hanım. Düsününkü basit bir resme bir kac tane butonla tema yapılabilirken sizin 1 saatlik tema dediginiz calısmada o tonu yakalamak, hazırda olsa o parcaları bir araya getirmek, görsel olarakta guzel bir calsımayı kullanıslı hale getirip sunmakta ayrı bir meziyet. hem o yuzden hemde el işi gibi nakış nakış işlenmis temalarınızda sizi takdir ediyoruz ve sizi kutluyorum :1alkis:

Allah razı olsun atilla bey çok tesekür ederim beni onure ediyorsunuz çok sagolun.

BaBuSh

Orta Düzey

• "BaBuSh" bir erkek

• 1119615
  • Özel mesaj gönder

39

Tuesday, 14.08.2012, 01:50

Hazır Olup Olmaması Aslında Pek Önemli Değil 'ki Zira
Parmakla Gösterilen Büyük Üstadlar Bile Hazır Bir Pattern Veya Brush Yada Nebileyim Bir Gradient Kullanabiliyor
Önemli Olan O Kullanılan Malzemeye Kendinizden Bir Parçalar Katabilmektir Bence
Benim Hazır Olan Malzemelerden Tek Karşı Olduğum Olmaz Diyebileceğim Tek Şey Style Dosyalarıdır
Ha Ben Zamanında Kullanmadımmı.? Ewet Kullandım Belkide Binlercesini Ama Her Kullandığımdan Birşey Öğrenmeye Çabaladım
Şimdi Kullanıyormuyum.? Samimi Bir İtiraf İsterseniz Eğer Benim Pc'ye Hazır Pattern, Brush, Contour ve Gradient Haricinde Başka Birşey Asla Giremez
Onlarlada Uğraşmak Baya Zaman Alıyor Hazırı Varken Kendimizi Yormanın Ne Anlamı Warki Demi Ama :haha:

Şakası Bir Tarafa Gönül Ablanında Dediği Gibi Anlatılmaya Çalışılan Konunun Asıl Özü Temeli Şu

Sizlerin Alıpta Kullandığı Hazır Malzeme O Hazır Malzemeye Benim Eklediklerim

Hepsi Bu kadarcık Basit Vede Kısa Önemli Olan Yaptığınız Şeye Kendinizden Birşeyler Katabilmeniz :1gözkirp: Katıldım Sana Gönül Abla :thumbup:
Kîmseye Gerek' Yok Gölqém' Çok-ãsil Duruyor' Yâñımdâ..!

40

Tuesday, 14.08.2012, 02:07

Babush ben yenılıkci ve ince ince işlemeleri seven bir yapım var ve kolayı pek sevmem hep yenı birseyler ögrenmek için kendimi çok yorarım fakat bu üzerine düstügüm ögrenmeye calıstıgım küçük bir detay bıle olsa onu ögrenmek bana büyük haz verıyor ve ögrendıgım o küçüçük bir dekor yapmak bile olsa o servet degerim oluverir ve paylasmaya calısırım ögrendıklerımı karakter yapım bu olunca
alısmısım ya bu gibi yasam tarzıma
hazır bişey gördügümde ise çok yadırgıyorum sonra sonra bu temanın konusu gibi bir konu baslatarak benmi yanlıs düsünüyorum yoksa dogrusu bu mu düsüncesiyle bir referandum :) olusturmus ve sonucunda dogru bildigim düsüncemın yanlış ise yanlısımı görüyorum
yok degil ise kendı dogrumu evet dogru olan benim düsündügümmüş de diyebılıyorum
bu bir insanın kendi kendini yenılemesi yada analiz etmesi gibi birsey bana göre
bu sekılde hem eksıklerımızın farkına varıyoruz hemde ögreniyoruz
herzaman söyledigim sözü tekrarlıyorum Allaturkamız sanal alemin ilk üniversitesi hakıkaten de öyle allah razı olsun Adminimiz AL-PI den :)