Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ellerine sağlık Leydim görsellik çok güzel hazırda olsa.. bu güne kadar yaptıgım çalışmalarda ilk defa bu gün
tema üstadımız BaBuSh un psd paylaşımından faydalandım onuda saatlerce üzerinde calışarak farklı bişiler yapmaya çalıştım kötü bişi oldugunuda düşünmüyorum öylece kopyala yapistir olmadıgı sürece...
Leydim TurkEce/GnL nin yorumuna katiliyorum emeğinize sağlik paylasim için tskkr ederim![]()
türkece iste yazdımı yazıo
sagolsun
yorumun için tesekür ederim zeynom sagolasın canım

Saka saka ablam ellerine emeklerine sağlık
bazı seyler dıkkatımı cektigi ve anca farkına vardıgım için bu temayı yaptım ablacanım hiç önemli degil istersen 1 ver ama bu tema harıcınde hakıkaten ince ince işlenmiş temalarıma hakkı neyse onu tabıki umarım adil düsünen arkadaslarımızdan canımbenim
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için tesekkür ederim Hehir Hanım. kopyala yapıstırda bir emek Nehir Hanım. Düsününkü basit bir resme bir kac tane butonla tema yapılabilirken sizin 1 saatlik tema dediginiz calısmada o tonu yakalamak, hazırda olsa o parcaları bir araya getirmek, görsel olarakta guzel bir calsımayı kullanıslı hale getirip sunmakta ayrı bir meziyet. hem o yuzden hemde el işi gibi nakış nakış işlenmis temalarınızda sizi takdir ediyoruz ve sizi kutluyorum![]()

Katıldım Sana Gönül Abla
olusturmus ve sonucunda dogru bildigim düsüncemın yanlış ise yanlısımı görüyorum