Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
TUSUNAMi, kardes photo shopda yapiyorum link yok
Ruh eşimi buLamyınca anLAdım ki eşsiz biR ruhum vaR... : )
Anladım Güzel insan Sağoalsın banada 1 tane logo 1 tane banner lazım rica etsem yaparmısın. SİTEYİ TIKLA onun gibi bir banner olsun ölçüleri güreceksin www.yesilmursal.com <-- Buradan .
Teşekkür ederim emeğine sağlık
evet ben istiyom kardesim
dj vaybee yazin ve ayri ilac gibi radio ve merdan -fm ayri yazin lütfen simdien cok tskler allaha hersey gönlüce versin kardesim
vaybee43, Kardes Hepsimi Ayri Olcak ?
ustam Birde ben rica etsem böyle
www.yosunfm.com Batuhan
ve
Full Damar Hep Damar
Kardesim emeyin icin cokkkkkk tesekürler
saygilar
Batuhan
DjRiDo <--- Kardeş teşekkür derim güzel olmuş.ben bir kaçtane isterim valla
varsa tabii..biraz büyük orta blok için olsun..emeğine sağlık kardeşşş
TUSUNAMi, TABI KARDES YAPARIZ
evet usta ayiri ve yapdiklerin cok büyük almiyo flacst tolls 100kb büyük olursa lütfen kücük olsun biraz bu yapdiklarin cok güzel ama büyük ben anlamiyom kücüklmedekn
vaybee43, kardes linkle eklersen rahatlikca alir
onu nasil yapcam biliyom ben ustam ya bi zahmet kücült ver sunu abicim bee simden tsk
ellerine sağlık çook begendim bnim için yaptın banerim mümkünse kullandin prog. adını sölermisin ???!!
s.a. kardesim nasılsın paylasımlarını begendım hepsıde bırbırınden guzel ellerıne saglık
senden bır rıcam olcakdı banada CANISI FM17 VE DJ CANISI DIYE hareketli bisiler yaparmısın ya güzel olsun demicem cunku sen zaten en guzelı neyse onu yapıyosun sımdıden tsk.ler
dostum cok saol ama haelen büyük yaaaaaa 100kb altina olsun lütfen haepsi güzel yapdin ama onlari lütfen kücült ver cevapini bekliyom kardesim simden tsk