Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sen sağol Süslü..
Güzel temalarına ben tşk ederim..
Her zaman bir şekilde yardımcı olmaya çalışıcam..
beğeni ile takip ettiğim temacılar arasındasın.
Sen güzel temalarına devam et ben daha çok mutlu olurum..![]()
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "süslüü05" (28.05.2014, 23:50)
GERÇEKTENDE NİKİN GİBİ SÜSLÜ TEMALAR EMEKLERİNE SAĞLIK SÜSLÜ HARIKA ÇALIŞMALARA İMZA ATMIŞSIN TEBRİK EDERİM

Ellerinize sağlık renk renk seçenekli temalar olmuş üstelik renkli tema yapmak zordur ama bu seferde beylere hiç hak tanınmamış
Mesela bir tanesini sadece manzaralı yapabiliriz değilmi? Bu nacizane çok indirilmesi adına isteğimdi, gelelim önerime.
Photoshop üzerinden anlatmaya çalışacağım.Diğer programları kullanan arkadaşlarda programlarına göre ayarlaya bilirler.
Tema bittikten sonra resim ekleyeceksiniz.Örnek üste bir bayan resmi ek yapacaksınız.
Ek bir layerle (Dosyayla) resmi ekledik.Layer yazısının üstüne tıklayıp içeriğe girelim.
Ordaki seçeneklerle (Satin,stroke gibi) denemeler yapıp gölgelerle renklendirme koyulaştırma çalışmalarıyla resmi temaya kaynatalım![]()
Mesela bunu photo scape kullanan arkadaşlarımızda resmi eklemeden önce yapıp resmi temaya uygun şekilde düzenleye bilirler.
Emeğini paylaşan yüreğinize çok teşekkürlerimle,ilerleme güzel devamını bekliyorum![]()
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "süslüü05" (1.06.2014, 12:52)