Zitat von »"SeKoO"«
BURADAN BIR COK ISIM ALDIM COK BEGENDIM EMEGINIZE SAGLIK DIYORUM BANA ISIM OLARAK FEVZI YAZISINI YAPABILIRISINIZ

Zitat von »"mcbaran"«
ARKADASLAR BİR RİCAM OLACAK SİZLERDEN BANA dj bermal dj zilan yapabilirmisiniz haraketli gifler olursa sevinirim simdiden tsk ediyorum

Zitat von »"mcbaran"«
vaybe abi bunlari hazirlarsan çok sevinirim -Peri_Suyu viyan kinem hogir cemsit axin Heval-Sipan Azmi Bedeng basslarinda dj olsun lütfen

))) radyoya beklerim 43-26
)
Zitat von »"bizimdostlar"«
SELAM KARDESIM EMEYINE SAGLIK ASYA VE BERDUS İSİMLERİNİ HAREKETLİ BİRAZDAHA ŞEKİLLİ OLMA İMKANİ VARMİ VARSA SEVİNİRİM BUNLARDA OLDU EMEYINE SAGLIK YAPARSAN COK MEMNUN OLURUM ŞİMDİDEN COK TSKLERRR KOLAYGELSİN

Zitat von »"C@NISI"«
Dj_((-@*asi_melek*@-))
Dj_~*SeNsiZLiK_ÖLüM*~
Dj_((-@*_Cetin_*@-))
Dj_BiRBiLsEn
~~Dj_D@YIOĞLU~~
su gifleri hareketli bi sekilde yaparsaniz sevinirim cok tskler ellerinize saglik elleriniz dert görmesin...
http://edit com/radyo/ sizleride beklerim ?

Zitat von »"hayri"«
s.a abi nbr nası gidiyo acaba bakıyom baya yoğunsun ve abi bazı gifler eksiy yazılar oluyo yada harflerin yerleri deyişik oluyo ve radyomuza yeni kadilan djler oldu isimlerini yazdırmak istiyorum ama bu yazacan bütün gifler anatolia olsun abi okkk simdicen cok saollll
Dj Merve
dj carizmatik
Dj Sempatik
Dj Efsane
Dj Fatih
Dj Asilkan
Dj Tek-Ümidim
simdicen saoll
vee abi www.edit de yapardan sevinirim onu yaparken sadyo kelimesini koymamısın))) radyoya beklerim 43-26
)

Zitat von »"mcbaran"«
bir ricam daha olacak DJ-BERFİN dj NAZLİCAN yaparsaniz çok sevinirim tsk ederim

) TŞKLER EMEGİNE SAGLIK