Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Güneye inmeyi bu yıl hiç gitmedim
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Hamsi ve yesil salata yı.. ( yarın akşama kadar özlicem )
ÜNİVERSİTE ORTAMINI ÇOK ÖZLEDİMM
Üniversite özlenirmi yaff
istanbulda 4 yıl zincirlerimi koparıp kacaceydim..
AHHH ÇOK ŞEYİ ÖZLEDİM ...
....!
çok şeyi özledimmm (gizli)
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

çaLışmaYı özLedim işVeren Yok
http://damarcidadasfm.blogcu.com/
Yaz gelsede Balık tutsam...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
bende oglumu özledimmmm gelicek insahhh gün sayıyorummm
bayramın 1 gününü

sevdiklerimin yanımda olmasını
Dinlenmeyi,Tatili..
Annemi ve onunla dertleşmeyi.
Yurt dışındaki ablamı ve onunla vakit geçirmeyi
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
Porsuk nehrini kenarı , doktorlar caddesini ve tabıkı hamam yolunun hareketliliğini