**DELi RÜZGAR**,
bir kisi banlanirkan aslinda sade nicki banlaniyor ve o sira online ise ip numarasida engelleniyor.
bu bize ne diyor?
dubi düsüneyim! :burun:
yada düsüncemi sen tamamla
Selam ve hayirli aksamlar herkese..
Deli Rüzgarmisin, pervasizca etrafina hakaretler savuran yel'misin, neysin anlasilir gibi degil..
Bilgisayar bilgisi var deniz_zined arkadasimizin, ama senin yok anlasilan..
Cansu'nun dedigi gibi nick ve o nickle girilmis IP banlanir, bilgisayar bilgisi olan muhterem arkadas bunu iyi oku ve zorda olsa anlamaya calis.
Kimseyi burda kücük düsürmek istemem, Allah'ima bin sükür burda hic bir yetkiye sahip olmadigimida en basta yönetim bilir. Yetkim olsaydi kac nickle ayni IP adresinden girmissin diye önce bi bakardim, sonra acaba arkadasim dedigin nick'le kendi kendinimi kandirmissin. Yada ByTolga nickini actiralim yetkililere bakalim mesajlarina, bilhassa özel olanlara belki kim ne yazmis cikar hangi nickle kim kimlere, istermisin ?
Salakmiyim diyosun ya, sanirim yine sana hak vermek durumundayim. Herkesi salak yerine koydugun icin.
Burda kimsenin kimseye hakaret etmeye hakki yok! Kisisel saldiriya maruz kalacak hic bir terbiyesizligimde olmadi!
Banlanan bana hakaret eden nicktir ve o nickle giren IP adresidir.
Burda o nickle hakaret eden olmadigini iddia ediyorsan bizi salak yerine koyuyorsun demek oluyor, bunuda ben kabul etmem!
Ciksin ortaya dün hakaret eden ip adresindeki sahis ve özür dilesin, acilsin nickide, ip'side!
Emegi gecti bu foruma diye, ayni ortami paylastim diye bazi kisilere yeterince tahammül gösterdim ama beni banla diyene ve asagilik bir sekilde hakaret edene tahammül göstermem icin sebep ne olsun ?
Bu forum degil adil, adil'den ziyade cok merhametli.
Internetkolik olan daha kimligini bulamamis insanlara burda klavye delikanligi yaptiracak kadarda hos görüslü!
Tipkim Ben

*mütevaziligim batsin