Giriş yapmadınız.

sevd/\gul

Profesyonel

• "sevd/\gul" bir kadın

• 13013002
  • Özel mesaj gönder

41

Monday, 20.10.2008, 19:49

Masum Masum, tüm kalbimle katılıyorum...

42

Monday, 20.10.2008, 19:51

**DELi RÜZGAR**,

bir kisi banlanirkan aslinda sade nicki banlaniyor ve o sira online ise ip numarasida engelleniyor.

bu bize ne diyor?

dubi düsüneyim! :burun:

yada düsüncemi sen tamamla

43

Monday, 20.10.2008, 19:54

masum masum,,senin dedigin yolu da denedim ama malesef admin den de bi cevap bi cözüm alamadim.ben artik daha fazla ugrasamiycam..dedigim gibi yukarida allah var.emegi ve önerisi olan herkese tskrlr.hoscakalin...
__BY_TOLGA___

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

44

Monday, 20.10.2008, 21:18

Alıntı sahibi ""DjCansu""

**DELi RÜZGAR**,

bir kisi banlanirkan aslinda sade nicki banlaniyor ve o sira online ise ip numarasida engelleniyor.

bu bize ne diyor?

dubi düsüneyim! :burun:

yada düsüncemi sen tamamla

Selam ve hayirli aksamlar herkese..

Deli Rüzgarmisin, pervasizca etrafina hakaretler savuran yel'misin, neysin anlasilir gibi degil..
Bilgisayar bilgisi var deniz_zined arkadasimizin, ama senin yok anlasilan..
Cansu'nun dedigi gibi nick ve o nickle girilmis IP banlanir, bilgisayar bilgisi olan muhterem arkadas bunu iyi oku ve zorda olsa anlamaya calis.

Kimseyi burda kücük düsürmek istemem, Allah'ima bin sükür burda hic bir yetkiye sahip olmadigimida en basta yönetim bilir. Yetkim olsaydi kac nickle ayni IP adresinden girmissin diye önce bi bakardim, sonra acaba arkadasim dedigin nick'le kendi kendinimi kandirmissin. Yada ByTolga nickini actiralim yetkililere bakalim mesajlarina, bilhassa özel olanlara belki kim ne yazmis cikar hangi nickle kim kimlere, istermisin ?

Salakmiyim diyosun ya, sanirim yine sana hak vermek durumundayim. Herkesi salak yerine koydugun icin.
Burda kimsenin kimseye hakaret etmeye hakki yok! Kisisel saldiriya maruz kalacak hic bir terbiyesizligimde olmadi!

Banlanan bana hakaret eden nicktir ve o nickle giren IP adresidir.

Burda o nickle hakaret eden olmadigini iddia ediyorsan bizi salak yerine koyuyorsun demek oluyor, bunuda ben kabul etmem!
Ciksin ortaya dün hakaret eden ip adresindeki sahis ve özür dilesin, acilsin nickide, ip'side!

Emegi gecti bu foruma diye, ayni ortami paylastim diye bazi kisilere yeterince tahammül gösterdim ama beni banla diyene ve asagilik bir sekilde hakaret edene tahammül göstermem icin sebep ne olsun ?

Bu forum degil adil, adil'den ziyade cok merhametli.
Internetkolik olan daha kimligini bulamamis insanlara burda klavye delikanligi yaptiracak kadarda hos görüslü!

Tipkim Ben :D
*mütevaziligim batsin :D

öykü

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

45

Monday, 20.10.2008, 21:30

size bi hikaye anlatımmı.
bi kadın varmış melikenalan :) o sanala daha yeni merhabalasıyor kesfediyormus, onu bir tanıdıgı bi foruma üye yapmıs ve sifre ve niklerini vermiş.
arada takıldıgı bu yeri sevmeye baslamıs zamanla ve ordaki yönetimi diyalokları admini cok sevmiş .
admin arkadas olup digerleriyle mesafeli giderken haa burayı unutum o forumun bünyesinde adult varmıs ama izne ve istege göre görülebiliyormus.
forum cok büyük oldugu melike acemi oldugu ve ilgi alanına girmedigi icin hic merak etmemiş,tabi oryada cocugu colugu kardesleri hep beraber tıklıyorlarmıs.
bu arada onu üye yapan tanıdıgıyla ters düsmüs mesafe koymus hata diyalogu kesmişler,anlasamıyolarmıs cünki.
ama cok önemli bisey unutmus sifresinin onda oldugunu o zaten yönetimdeymiş ve sorumluymus ama yinede direk kötülük beklemiyormus.
bir pazar sabahı forumu tıklamıs gözleri yerinden fırlamıs, gördüklerine inanamamıs, helede büyük saygıyla deger verdigi abileri kardeslerinin yaptıgı yorumlar.
tiksindirmiş onu oanki tepkiyle aslında cok güzel bi mesaj yazmıs.
bu foruma cocukların ailelerin girip cıktıgını saygı duydugu sevdigi insanların bu cirkin sehvetli, salyalı mesajları onu cokta üzmüş.
ve bu konulara yazı yazanların burdaki kadınlardan özür dilemesi gerekir sizin aileniz yokmu hani biz aileydik bu manzaralardan sonra onlara nasıl saygı duyarım diye verip veristirmiş,
zaten anlıyamıyor ve saskınmısta.ordan mesaj sayısı en yüksek üye dayılanmıs önce, senin orda ne işin vardı, tabi üstelikte kaba bi üslüpla,ee melike köpürmüş ama o mücadelede kasılıklı atısmada, olanları anlamayada calısıyormuş.
forum bölünmüş bu tartısmayla ve melikeyede o en iyi ödülü üyeyede 3 gün uzaklastırma vermişler.
melike hergün girmiş 3 gün yasaklar onun nefes alaması demek, adminede kafa tutmus yazıgım aslında o sadece cok arada kalmıs.
ama melike üstüne gidip hadii banla beni diye üsteleyince ban yemiş.ama 3 gün kafelerden girmiş melike yazmıs onlar silmişler.4 gün ban kalkmıs.ama melike bir daha girmemiş.
sadece adminle arkadaslını bitirmemiş.onu seviyormus cünki, forum umrunda degilmiş.
insanlarada saygısını kaybetmiş zaten orda olmak istemiyormus.zamanla ortaya cıkmıski bu bi tuzakmış onu üye yapan kisi adulta iznini acmıs, melikeyi tanıyormus verecegi tepkiyide bilecek kadar.
cok kötü oyuna gelmiş melike gercekler cıkmıs ama yasanan yasanmıs kaybedilen kaybedilmis,sonrasında yetkide verilmiş bekledinin üstünde deger ve konumuda olmus.ama bir daha sevememiş orayı orda dolasınca cıplak kalmıs hisediyormus kendini.
bazan insanı hayat gercekten yasamak istemiyecegi beklemedigi haksızlıklara maruz bırakır.
hayat yasanan gecer gecmiş olur.
ama haksızlıga ugramıslıgın gölgesi hic atılamaz yürekten iylesmeyen bir yara olur.
masum oldugunu bilmenin rahatlıgıda müthis bir özgürlüktür.
ben anlatamıyordum anliyamıyordum.ben bile anlıyamazken kimse bana inanmıyordu.bunlar cok üzücü seyler kimsenin yasamasını istemem.
eminim kimsede istemez.
masum kendine yakısan olgunlugu ortaya koydu.kutluyorum seni oldugun yeri hak etigini bi kere daha koydun ortaya.
egolardan kaprislerden uzak ve mütevazi.profosyonelceydi masum :)

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

46

Monday, 20.10.2008, 21:42

Bende seni kutluyorum öykü, hikayen yarim yamalak ve yine tabii ki sadece senin görüs mesafen. Acaba melikenalan hakaret etmemismi burdaki bir üst yetkiliye ? Acaba arkadas dedigi insanlar hakkinda ileri geri konusup, salyali mesajlardan nasibini almamismi ?

Cok üzüldüm senin anlattigin melikenalan anlattigin gibi olsaydi.. keske !

47

Monday, 20.10.2008, 21:45

Kullandığım dil= Türkçe

Anladığıma göre sizin kullandığınız dil de Türkçe

Aramızda bir iletişfim sorunu mu var? :blink:

En son çıkarken bir daha by tolga nickinin gündeme gelmemesi şartıyla başlığa fikirlerinizi, özürlerinizi, kabullerinizi yazmaya izin vermiştik sanırım.

Görüyorum ki gerçekten de yönetici arkadaşlarımız haklı. Biz üyelere fazlaca TAVİZ veriyoruz.

Bu başlığı kilitliyorum. Bundan sonra bu konuyla ilgili bir başlık buna benzer yeni bir tartışma açılırsa kim olursa olsun(!) direkt çöpe gider. :x

Özür dileme kabul ya da red faslı oldu yüzeysel de olsa.

Yeterince anlaşıldım sanırım!