Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

VURGUNUMM

Orta Düzey

• "VURGUNUMM" bir erkek
  • Konuyu başlatan "VURGUNUMM"

• Özel mesaj gönder

41

Friday, 11.06.2010, 11:05

BEN ILK YAZIMI SIZE YAZMADIGIM HALDE NIYE BANA YAZI YAZIYORSUNUZ BEN ILK YAZIYI BAYANA YAZDIM SEN NIYE UZATTIN DEFALARCA ---------------

SEN IN BU SAYFAYA BUKADARRRRRRRRRRRR YAZMANA HALKIN YOK KARDESIMMMMMMMMMMMMMMMMM BEGENDIM BEGENDIM BEGENMEDIN BEGENMEDIN BITTIIIIIIIIIIIII YA BU SAYFA SUAN BANA AITSE BEN CEVAP VERIRIM KARDESIM

PEKI SEN BIR JURUOLARAK YAZDIKLARIN BUKADAR UZATMALARIN DOGRUMU YORUMUNU YAP GEC BUKADARRRRRRRRRRRRRRR

RUYAMNUR BANA YORUM YAPIYOR KALKIP ONA CEVAP YAZIYON SEN BEGENEBILIRSIN DIYE O SANA YORUM YAPMIYORKI NIYE ONA CEVAP YAZIYON PEKI

YAZMA KARDESIM BU BIR HOBI YAPTIGIMIZ TEMALARI PAYLASMAK AMACIMIZ INSANLARI KIRMAK UZMEK DEGIL
IKIGUNDUR EKLEDIGIMEDE BU TEMAYA BURDA OLMASINDANDA AGZIMDAN BURNUMDAN GETIRDINYAAAAAAAA

YETERRRRRRRR KARDESIM YETER ARTIKKKKKKKKKK

BURDA JURU ISEN BASKALARINA ORNEK OLMANI TAVSIYE EDERIM KARDESIMMMM

BIRDAHA YAZMA LUTFEN :::

• "****ONUR*****" bir erkek

• Özel mesaj gönder

42

Friday, 11.06.2010, 11:54

tartisma cikan konular kapaniyor

CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

43

Friday, 11.06.2010, 12:42

konunun kilitlenmesini istemişsiniz hay hay
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .