Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Aynı sabahın olduğu bir şehirden sanada günaydın ablam
Sağol ablam
Bir Pazar sabahı ve güneş ışıl ışıll aynı ışıltıda hepinize GÜNAYDIN
Birazdan hazırlanayım bu güneşi kaçırmadan şöyle bir sahil şeridi turu atıp,köpeciklerimizi doyuralım 
Sonra huzur dolu bir yorgunlukla gelip sitedeki, sadece güzel insanların, yüzümü gülümsetecek güzel paylaşımlarına bakayım
diyor içimdeki....
Alim ile Zalim arasındaki ince çizgiyi göremeyenler.Alim görünüp ;Zalim olurlar.
Vicdan +Mantık = İNSAN
"Yüz gitmiş, astar dikilirde
boşverrr çöpe at gitsin" diyor
yok böyle bir maç ya...süpersiniz cimbomum...
dio...
Kalk bir sigara iç kafanı efkarını dağıt diyor
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Gel artık diyor evet GEL
Başımız Toprak, Sonumuz Toprak. Mühim Olan, ÇAMURLAŞMADAN YAŞAMAK VE İNSAN KALABİLMEK ...
Meyve sana sen meyveye bakıyorsun

Kalk ne oturuyorsun diyorr
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

"Rabbim zorda,darda,hasta,çaresiz olan herkesin yardımcısı olsun,sabır güç versin" diyor
"Rabbim zorda,darda,hasta,çaresiz olan herkesin yardımcısı olsun,sabır güç versin" diyor
Amin...
Amin...
amin

Sizlerdende
içimdeki bir ses kal git sevdiğin kişi ile buluş.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.

Git yat diyoda ...
Başımız Toprak, Sonumuz Toprak. Mühim Olan, ÇAMURLAŞMADAN YAŞAMAK VE İNSAN KALABİLMEK ...
Bu güzel havayı değerlendir diyor

Coook heyecanliyim diyo coook....
Kara Kartal Diyor
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
03.03.1903 de kurulan BEŞİKTAŞ'ım bu nasıl iştir? Bu günki skor;

03.03.2013 BJK 3-2 FB 90+3 hay üçlerine kurban olayım ben BEŞİKTAŞ'ımın " diyor...
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce/GnL" (3.03.2013, 23:56)