Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hafta sonu gelsede serin sularda yüzsem...
Çok işim var çok diyorrr
insanlara samimi yaklaşma, araya öyle bir kalın çizgi koy ki, verdiğin selamı almazsa almaz ancak alırken bile titresin
"Ya arkadaşım dur bir sakinleş.Doğrusun tmm öyle yap aynen katılıyorum ama bu ne şiddet bu ne celal belki görmedi" diyorrr
(Bu arada ben değilimdir umarım yoğunum bazen göremeye biliyorum

)
Siradan bir gunun ayni gecesi ve ben hala dünlerden kalmayim..
(Bu arada ben değilimdir umarım yoğunum bazen göremeye biliyorum

)
Yok selam olayı degil selam sadece bir benzetme

ayrıca gönül hanim sizle alakalı degil
GeneL
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

"Ablam; şarkılarına hayran kaldım" diyo
Cansın teşekkürler ama içeride gelsen ablam diyorrrr
Kapalı bir sandığın içinde gün ışığına çıkmayı bekleyen, kıymeti bilinmemiş bir define değilim ben...
Hakkımda soracağın her sorunun cevabı, üç aşağı - beş yıkarı sende saklı zaten...
Beni keşfetmeye çalışmanı da keşfettiğini sanmanı da istemem, tanımak zorunda değiliz birbirimizi;
Daha bir arpa boyu bile tanıyamamışken kendimizi.......
"Günaydınnn, hayırlı Cumalar inşallah" diyor...
Ben birazdan hafta sonu tatili icin yola cikacam ins. radyo kapanmaz diyor...
"Nerden çıktı bu baş dönmeleri, zamanımıydı tam anacığımın seneyi devriyesine hazırlanmam gerekirken" diyor
Teşekkür ederim
"Nerden çıktı bu baş dönmeleri, zamanımıydı tam anacığımın seneyi devriyesine hazırlanmam gerekirken" diyor
Geçmiş olsun
Şimdiden ALLAH kabul etsin
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

qeçmiş olsun ablam
Allah kabul etsin inşallah
Çok sağolun canlar içmeden sarhoş oldum,nazar değdi

Köpeciklerime bile gidemedim çocuklar gitti.İnşallah iyi olurumda yarınki gruba giderim
Bugun sıcak geçecek gibi

"Oturduğum semti seviyorum.Çok sıcak ama küfür küfür rüzgar var.Birde şu baş dönmem olmasa

Pazartesi ilk iş doktora nasılsınız demeye" diyor...
Ramazan Cennet Kapilarinin Acildigi, Cehennem Kapilarinin Kapandigi ve Şeytanlarin Zincire Vuruldugu Zaman Dilimi, İnsani Yeni Bir Dirilise Hazirlayan Ey Guzel Ay; Hoş Geldin.
Gunahlarimizi Temizlemeye, Bize Kul Oldugumuzu Tekrar Hatirlatmaya Gelen Bu Ayin Kadr-i Kiymetini Bilmek İcin Her Anini Degerlendirmeliyiz.
Bu Ayda Cokca Dua Etmeli, İstigfar Cekmeliyiz """ Hayirli Ramazanlar

[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Deniz Yakın oLsada yüzsem diyor
YokLuĞuMda RüZGaRıM EseR Oda BuRaLaRa YeTeR..! http://bykralfm.tr.gg/