Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""dj müge""
selam arkadaşlar kolay gelsin.sitenizin adresini bi ark.tan aldım ve bayıldım
bu güzel giflerden bende rica ediyorum.ismim dj müge.dönen dalgalanan gifler süper olmuş bikaç renk rica etcem bende.küçük karakterler olursa sayfalarımda rahat kullanırım.şimdiden emeğinize gönlünüze sağlık.hoşkalın byesssss
:sevgi:

Alıntı sahibi ""uranos""
slmlar kolay gelsin arkadasın..gecen benım ıcın yapmıs olduun uranos yazısını cok begendıler arkadaslar sızden bı kac rıcada daha bulunmak ıstıyorum eger mumkunse tabıkıde.ben yazıımda ıstersenı sız uygun bız amanınızda onaylr veya onaylamazsınız sımdıden tesekkurlerımı sundum..
~URÆÑQ$~..... ~DJ~SEVGI~~.....~MAHALLENIN~DELISI~.....DJ VOLKI....
EGER MUMKUNSE BUNLARI ISIKLI YANAR DÖNERLI YAPABILIRSENIZ SEVINIRIM..SIMDIDEN COK ESEKKURLER..VE AYRIYETTEN BI KACTANE YAPABILIRMISINIZ BUNLARDAN TSKRLR![]()

Alıntı sahibi ""mertdadas""
SELAM BEN ERZURUMDAN BANA DJ EFSANE LİDER--DJ İREMKUMRU--DJAKBAY46--DJCANBERCAN--DJERCAN DJBURHAN BIRDE DADAS YÜRESİNE AİT SANA KALMIS BAZI SEYLER YAZARSANIZSA SEVINIRIM ARKADS RADYO YAPIYOR ILGI CEKILMESI ICIN YANLIZ NIKLERIMIZ DEYISIK VE COK GÜZEL OLSUN CAN GARDAŞIM BENIM YAPDIGINIZ DJ ISIMLERINE BAKIYORUM ELLERINIZE EMEKLERINIZE YUREGINIZE SAGLIK SAGLIKLI OLMANIZI DILER TSK EDERIM

Alıntı sahibi ""black_pearl""
Ellerinize saglık hepside birbirinden güzel olmuş.Bnmde sizden istegim olacaktı yaparsanız sevinirim - DJ Divane - DJ Özlem - Dj Nur - DJ Kumru ve DJ Edirneli
sayfa 1 de [aleyna] diye yazdıgınız şekilde olursa sevinirim yanında kalp olmazsa daha iyi olur. Birer tanede arka plan yine şeffaf kabartma yazı ile yazarsanız süper olcak hateketli olmuycak ama kabartma yazı ile olanlar.Şimdiden çok teşekkürlerrr her şey gönlünüzce olsunnn :harika: