Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

uranos

Acemi

• Özel mesaj gönder

781

Sunday, 18.01.2009, 10:03

slmlar kolay gelsin arkadasın..gecen benım ıcın yapmıs olduun uranos yazısını cok begendıler arkadaslar sızden bı kac rıcada daha bulunmak ıstıyorum eger mumkunse tabıkıde.ben yazıımda ıstersenı sız uygun bız amanınızda onaylr veya onaylamazsınız sımdıden tesekkurlerımı sundum..
~URÆÑQ$~..... ~DJ~SEVGI~~.....~MAHALLENIN~DELISI~.....DJ VOLKI....

EGER MUMKUNSE BUNLARI ISIKLI YANAR DÖNERLI YAPABILIRSENIZ SEVINIRIM..SIMDIDEN COK ESEKKURLER..VE AYRIYETTEN BI KACTANE YAPABILIRMISINIZ BUNLARDAN TSKRLR :)

uranos

Acemi

• Özel mesaj gönder

782

Sunday, 18.01.2009, 10:04

PARDON UNUTTUM :(..BİDE= DJ YALCIN ,DJ ÜMİT , DJ YAGMUR VE DJ FATOS TSKRLR

• Özel mesaj gönder

783

Sunday, 18.01.2009, 13:52

ellerine saglik kardesim. dj isimlerini görünce dayanamdim bana ve arkadaaslarimada yparsanaiz cok seviniri
Dj Tugba
Dj gizemli
Dj Muhsin
Dj Mercankoc

• Özel mesaj gönder

784

Sunday, 18.01.2009, 14:20

SELAM BEN ERZURUMDAN BANA DJ EFSANE LİDER--DJ İREMKUMRU--DJAKBAY46--DJCANBERCAN--DJERCAN DJBURHAN BIRDE DADAS YÜRESİNE AİT SANA KALMIS BAZI SEYLER YAZARSANIZSA SEVINIRIM ARKADS RADYO YAPIYOR ILGI CEKILMESI ICIN YANLIZ NIKLERIMIZ DEYISIK VE COK GÜZEL OLSUN CAN GARDAŞIM BENIM YAPDIGINIZ DJ ISIMLERINE BAKIYORUM ELLERINIZE EMEKLERINIZE YUREGINIZE SAGLIK SAGLIKLI OLMANIZI DILER TSK EDERIM

seckin54

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

785

Sunday, 18.01.2009, 15:17

''http://delikanliifm.blogcu.com/'' bu sekilde yazi yapabilirmisiniz simdiden tskrler ederim bir kactene olsun

• Özel mesaj gönder

786

Sunday, 18.01.2009, 16:44

Ellerinize saglık hepside birbirinden güzel olmuş.Bnmde sizden istegim olacaktı yaparsanız sevinirim - DJ Divane - DJ Özlem - Dj Nur - DJ Kumru ve DJ Edirneli
sayfa 1 de [aleyna] diye yazdıgınız şekilde olursa sevinirim yanında kalp olmazsa daha iyi olur. Birer tanede arka plan yine şeffaf kabartma yazı ile yazarsanız süper olcak hateketli olmuycak ama kabartma yazı ile olanlar.Şimdiden çok teşekkürlerrr her şey gönlünüzce olsunnn :harika:

F.I.S.T.I.K

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

787

Sunday, 18.01.2009, 19:55

Alıntı sahibi ""asksizprens""

Kolay gelsin sizden bi ricada bulunabilirmiyimm bana Dj Asksizprens yazabilirmisiniz bi kac cesitt

F.I.S.T.I.K

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

788

Sunday, 18.01.2009, 21:06

Alıntı sahibi ""dj müge""

selam arkadaşlar kolay gelsin.sitenizin adresini bi ark.tan aldım ve bayıldım:)
bu güzel giflerden bende rica ediyorum.ismim dj müge.dönen dalgalanan gifler süper olmuş bikaç renk rica etcem bende.küçük karakterler olursa sayfalarımda rahat kullanırım.şimdiden emeğinize gönlünüze sağlık.hoşkalın byesssss
:sevgi:

F.I.S.T.I.K

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

789

Sunday, 18.01.2009, 21:14

Alıntı sahibi ""lalelerrr""

Alıntı sahibi ""F.I.S.T.I.K""

Alıntı sahibi ""lalelerrr""

((GÖNÜLDOSTLARIFM HOSGELDINIZ DJ LALE)) BANADA BUNU YAPARSANIZ ÇOK SEVINIRIM TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

slm ÇOK OLMAZSAM BİR RİCAM VAR BENİM İÇİN ( DJ DAMAR ve DJ ZAFER YAPARMISIN ŞİMDİDEN TŞKR EDERİM EMEYİNE SAĞLIK

F.I.S.T.I.K

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

790

Sunday, 18.01.2009, 21:26

Alıntı sahibi ""asd54asd54""

selam kolay gelsın elıne saglık senden rıucam dönen djmusa 3denısık dönen 3 tanede djmahkum yaparsanız sevınırım sımdıden kolay gelsın emeklerın icin tekrar tesekür ederım basarılar sana

F.I.S.T.I.K

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

791

Sunday, 18.01.2009, 22:19

Alıntı sahibi ""muroc""

merhaba kardes kusura bakam basini agritacam biraz ama bana buyazdim isimleri canli ates elevli civilcıvıl yaparmisin.
dj.EMİN
YEŞİLUĞURLUDAĞ.FM HOŞ GELDİNİZ
YEŞİLUĞURLUDAĞ.FM
YEŞİLUĞURLUDAĞ
UĞURLUDAĞ
MUROÇ
Çokmu oldu yapsanda yapmasanda eline ve emeğ,ne sağlik :harika:

F.I.S.T.I.K

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

792

Sunday, 18.01.2009, 22:33

Alıntı sahibi ""Lal_deniz""

mrblarr ben 1 kilo dj-Lal ismi istiorum 250 gram da yesilyurtfm plsss şimdiden tsk ederimmm :thx:

seckin54

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

793

Monday, 19.01.2009, 02:28

delikanliifm yazilar yapabirimisinizzzzzzzz lutfen bir kactane simdiden tskrler ederim

hos geldiniz delikanliifm rica ederim lutfen yaparmisiniz bir kac renk sekilde

not:
ardarda başlık açmayınız unuttuğunuz olduğunda sağ dadeğiştir bölümünden
ekleme yapabilirsiniz
---> Beratcan

F.I.S.T.I.K

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

794

Monday, 19.01.2009, 02:50

Alıntı sahibi ""uranos""

slmlar kolay gelsin arkadasın..gecen benım ıcın yapmıs olduun uranos yazısını cok begendıler arkadaslar sızden bı kac rıcada daha bulunmak ıstıyorum eger mumkunse tabıkıde.ben yazıımda ıstersenı sız uygun bız amanınızda onaylr veya onaylamazsınız sımdıden tesekkurlerımı sundum..
~URÆÑQ$~..... ~DJ~SEVGI~~.....~MAHALLENIN~DELISI~.....DJ VOLKI....

EGER MUMKUNSE BUNLARI ISIKLI YANAR DÖNERLI YAPABILIRSENIZ SEVINIRIM..SIMDIDEN COK ESEKKURLER..VE AYRIYETTEN BI KACTANE YAPABILIRMISINIZ BUNLARDAN TSKRLR :)

F.I.S.T.I.K

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

795

Monday, 19.01.2009, 04:33

Alıntı sahibi ""uranos""

PARDON UNUTTUM :(..BİDE= DJ YALCIN ,DJ ÜMİT , DJ YAGMUR VE DJ FATOS TSKRLR

F.I.S.T.I.K

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

796

Monday, 19.01.2009, 04:55

Alıntı sahibi ""sakarmer""

ellerine saglik kardesim. dj isimlerini görünce dayanamdim bana ve arkadaaslarimada yparsanaiz cok seviniri
Dj Tugba
Dj gizemli
Dj Muhsin
Dj Mercankoc

F.I.S.T.I.K

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

797

Monday, 19.01.2009, 06:20

Alıntı sahibi ""mertdadas""

SELAM BEN ERZURUMDAN BANA DJ EFSANE LİDER--DJ İREMKUMRU--DJAKBAY46--DJCANBERCAN--DJERCAN DJBURHAN BIRDE DADAS YÜRESİNE AİT SANA KALMIS BAZI SEYLER YAZARSANIZSA SEVINIRIM ARKADS RADYO YAPIYOR ILGI CEKILMESI ICIN YANLIZ NIKLERIMIZ DEYISIK VE COK GÜZEL OLSUN CAN GARDAŞIM BENIM YAPDIGINIZ DJ ISIMLERINE BAKIYORUM ELLERINIZE EMEKLERINIZE YUREGINIZE SAGLIK SAGLIKLI OLMANIZI DILER TSK EDERIM

F.I.S.T.I.K

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

798

Monday, 19.01.2009, 06:35

Alıntı sahibi ""seckin54""

''http://delikanliifm.blogcu.com/'' bu sekilde yazi yapabilirmisiniz simdiden tskrler ederim bir kactene olsun

F.I.S.T.I.K

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

799

Monday, 19.01.2009, 07:55

Alıntı sahibi ""black_pearl""

Ellerinize saglık hepside birbirinden güzel olmuş.Bnmde sizden istegim olacaktı yaparsanız sevinirim - DJ Divane - DJ Özlem - Dj Nur - DJ Kumru ve DJ Edirneli
sayfa 1 de [aleyna] diye yazdıgınız şekilde olursa sevinirim yanında kalp olmazsa daha iyi olur. Birer tanede arka plan yine şeffaf kabartma yazı ile yazarsanız süper olcak hateketli olmuycak ama kabartma yazı ile olanlar.Şimdiden çok teşekkürlerrr her şey gönlünüzce olsunnn :harika:

800

Monday, 19.01.2009, 11:30

Alıntı sahibi ""F.I.S.T.I.K""

Alıntı sahibi ""rizegüzeli""

merhabalar bende bir ricada bulunacaktım sizden :)
dj by deli,dj muhat değişik şekillerde yazılı olarak istiyorum şimdiden teşekkürlerr ayrıca ruha fm dıyede yazabilirmisiniz

tesekkurlerr "F.I.S.T.I.K" ellerina sağlıkk :))