Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Beklemek, şimdi hiç duymayan birine, dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız.."
Neye baktiginiz degil, neyi gördügünüz önemli
Her gizem mucize degildir.
"Kırılmış bir bardaktan etrafa saçılmış cam parçasıysam, üstüme basmaya çalışanların ayaklarını kanatmak zorundayım.."
"Toprak gibi olmalısın.. Ezildikçe sertleşmelisin! Seni ezenler sana muhtaç kalmalı! hayatı sende bulmalı.."
Artık insanları tanımaya çalışmakla vakit kaybetmiyorum. Nasıl olsa onlar, zamanı gelince yaptıklarıyla kendilerini tanıtıyor...
Bir gün ister istemez, Karşısında olacaksın kaçtıklarının.. DUA ET, O gün henüz mahşer olmasın...!AMİN
"Emin olun hiç kimse sizin izniniz olmadan, size kendinizi değersiz hissettiremez.."
BeLki Cebimizde Yoktu Harçlık, Belki Hep Parasız Dolaştık ; Ama Ne olursa Olsun KardeşLerimizi Satmadık..!
- Hayatın sana verebileceği en büyük armağan tutabileceğin bir Eldir, bir insanın verebileceği en güzel armağan bir Yürektir.. ♥
Yüreğimle yüreğinin kapısındayım; bilirsin ki Sevgili, Allah'ın misafiri geri çevrilmez.. Buyur et beni Aşkına, Allah Aşkına..
Bir Kadına Kıyafetten Çok 'Hanımefendilik' Yakışır!!! Bir Erkeğe Elinin Sertliğinden Çok Gönlünün "Mertliği" Yakışır...
"Bazen her şeyi unutup, sadece sarılmak istersin; ama bir şey seni hep durdurur. Adı ne mi? Gurur.
Unutma ki; İnsan Dünyanın Hakimi Olabilir Ama Küçük Bir Kalbin Esiridir ..
Olmadı diye sızlandığın duaya, Gün gelir olmadı diye şükredersin!..
Ben 'gidiyorum' dediğimde, 'gitme' diyen birini değil.. "Ben de geliyorum yalnız gidemezsin!" diyen birini istiyorum.
Ben annemi nasıl sevmem ki?O beni bir müddet karnında,uzun bir süre kucağında,ölünceye kadarda kalbinin şevkat köşesinde taşıyor
Ne kadar kalmak istesekte bazen gitmek zorunda kalırız. "Ve ne kadar gitmek zorunda olsakta, hep kalmaktan yanadır sol yanımız."
Sen uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın, tutmayacak bir ele uzattığın için kendine mi kızgınsın..
Zoruma ne gidiyor biliyormusunuz? Daha az severken kırdığım kalbi Daha çok severken kazanamıyorum !..