Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Gunaydinlar rica etsem isim yazarmisiniz banada bir kac model dj yazisi olmucak sibel ve safak ismini istiyom Tsk ederim simdiden
Emeginize sağlık hepside cok güzel olmuş

tskler DjMaHurGözLüm
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Cok Teşekkür ederim Begenmenize Sevindim Saygilar
уαηℓızℓıк вєηιм ѕєν∂αм /тєк gєℓ∂ιм тєк gι∂єяιм'!
Örnek Resimli Flas Nickler
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Dj Yonca Flaş Nick İstek Buyrun
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "DjMaHurGözLüm" (19.02.2013, 20:31)
Yonca Ablam Umarim Begenirsiniz Yalniz Kücük Bir Detayi Gözden Kacirmisim M Harfi Yapmisim Nickinden Hatam Varsa AFola İyi Yayinlarda Kullanmaniz Dilegimle Saygılar İyi Yayinlar
dj esmerim Nick İstek
Nefes Nick İstek
Cok Tsk ederimm Supersiniz
iyi günlerde kullanın Nefess
//byseyit.com
Cok Tsk ederimm Supersiniz
Biz teşekkür ederiz Nefes iyi Yayinlarda Kullanmaniz Dilegiyle İyi Yayinlar
Selam arkadasim rica etsem bana bide Nefes yazarmisiniz Tsk ederim simdiden elinize saglik
Selam arkadasim rica etsem bana bide Nefes yazarmisiniz Tsk ederim simdiden elinize saglik
A.selam Arkadasim Şuan Mesaideyim
Mesaim Bitince Hazirlarim eve Gelince Saygilar Acelen Yoksa Bi kac Saat iDare ederseniz Sevinirim
Emeğinize sağlık paylaşımlar için teşekkürler
Minik hatırlatma: Gif'ler için alınan url hep aynı siteden oldugu için forumun bu sayfası acılmakta zorlnabilir bir kaç farklı adresten url almanızı öneririmurl almak için buradakı siteleride bakabilirsiniz
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Yonca Ablam Umarim Begenirsiniz Yalniz Kücük Bir Detayi Gözden Kacirmisim M Harfi Yapmisim Nickinden Hatam Varsa AFola İyi Yayinlarda Kullanmaniz Dilegimle Saygılar İyi Yayinlar
Emeklerine sağlık ablam hepsi birbirinden güzel olmuş tek harf hiç önemli değil ellerine sağlıkk
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!