Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Susmak; Anlatamadıklarınızı ,anlamayanlara anladıkları dilde cevaptır.
susmak kimi zaman kabullenmektir eğer yapılan hatanın farkında olursa ve bir türlü söylenemiyen özür gibidir
özür dileme erdemini bilmeyenler için
bir atilla_ky sözü
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

susmak kimi zaman kabullenmektir eğer yapılan hatanın farkında olursa ve bir türlü söylenemiyen özür gibidir
özür dileme erdemini bilmeyenler için
bir atilla_ky sözü
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
Bazen susmak, söylenen bir sürü sözden çok daha fazlasını ifade eder..
Susmak erdemliktir...vs vs buna benzer sözlere katilmiyorum... ama suda varki .....Ben sadece kendi Aile Büyklerime susarim
Egerki söz konusu sevdiklerim veya kendim olursa gereken cevab " Meliscanana " yakisir sekilde verilir
Karşında insan varsa adam varsa konuş durma;
Karşında insan sıfatı varsa adam yoksa,SUS konuşma;
nasılsa anlamaz,nasılsa vurdum duymaz..
Sus Sükutt..
Her susku bir şeyler anlatır. Her sessizliğin bir anlamı vardır. Susar insan ve susarak bir şeyler söyler. Ben susuyorum sen anla demektir
Susmak yeri geldiğinde, cevap hakkını saklı tutmak kaydıyla sırayı vermemektir
bir atilla_ky sözü
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

"SUSMAK" Mana eksikliğinden değil .. Belki mana'nın derinliğindendir!
Mevlana

Susmak yeri geldiğinde, cevap hakkını saklı tutmak kaydıyla sırayı vermemektir
bir atilla_ky sözü
" Eğer bir gün susarsam, bu artık söylenecek hiçbirşey kalmadığı içindir ;
Herşey söylenmiş, hiçbirşey söylenmemiş olsa bile "

Yalnız kalmak bazen çevrendeki insanların az olması değil..
Yalnız kalmak..
düşündüklerini,
hissettiklerini,
duygularını
kimseyle paylaşamamaktır bazen..

Konuşarak anlatılmaz herşey, bazen susmak yeter aslında. Unutma; Konuşmak bir ihtiyaç olabilir, ama susmak cevaptır anlayana.. »