Bu resmi her gördüğümde ağlıyorum

Anne köpekleri bildiğim bu sahnelere çok şahit olduğum için beni çok etkiliyor.Hangi günse biri elimde kalacak ya dur bakalım sabır Rabbim sabır.O yavrularına nasıl koştururlar, ağzıyla mama taşıyıp götürenler (Bir gün resmini çekerim sizlere)Yağmurda sakladığı toprakta kazdığı kuyudan enselerinden tutup bir ağacın altına yavrularını taşıyan anneleri...Ölen yavrusunun başında ağlayan anneleri...Yemek götürdüğünüzde geri çekilip yavrularının önce doymasını bekleyip onlar çekilince kalırsa karnını doyuran anneleri...Çöplükte karnını doyururken süt olsunda gidip yavrularımı emzireyim telaşındayken taşlanan tekmelenen anneleri...Hangi günse karakolluk olursam bilinki sebep böyle bir davranıştır.Yazıktır günahtır o çöpleri karıştırırken sana ne zararı vardır diye kaç kere kavga ettim haddi hesabı yok.Özellikle site kapı görevlileri.Adamlar kapıları değilde çöp konteynırlarını kolluyorlar geneli.Onlara yapılan horgörücü aşağılayıcı hareketlerin hıncını bu canlardan alıyorlar sanki...İçim acıyor içim ama diğer tarafta konuşacak bu Rabbimin sessiz emanetleri

Teşekkürler qupido,sağol...