Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Değiştim sözünden nefret ederim. (sonuçta hep yalandır)
Yaparsın,edersin sözüne,Kör kendinden bilirmiş diyecem
Bişi sorarsın on saat sonra cevabı gelir ya ondan nefret ederim..
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
SEN kendine bak;
"Amacın ne"
yaw ne amacım olucak Z....m diyesim gelir
ıhhhhhhhhhh
Gülümsüyorum... Çünkü gülmek,canımı sıkan şeyi açıklamaktan daha kolay..
ölümü gör cumlesinden nefret ederim
Erkek olmak ilahi bir mecburiyettir.
Adam olmaksa o mecburiyetin hakkını verebilmektir.
"ya- la" . Bunu cümlenin sonunda kullanan insan iticiliği kadar ben kötü birşey görmedim arkadaş.
Hep bu İşler Güçler dizisinden sonra çıktı bu meret laf. "Diyemedim ya la" diyenler sağda solda dolaşıyor sinirim tepeme çıkıyor.
Bunu güzelce uyduran tek yer İşler Güçler'den sırf bu laf yüzünden soğudum yemin ederim.
www.forumistatistik.com
SigaRaN Varmı DıYenLeRdeN NefreT EdıYoRum
YokLuĞuMda RüZGaRıM EseR Oda BuRaLaRa YeTeR..! http://bykralfm.tr.gg/
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

"Asla" 
Aslacıların ne kadar kolay olduklarını gördükçe, bu söz bende sinir katsayısı yapmaya başladı
1- AMMAN SENDE
2- RELAXS OL
3- SORUN YOK
4- DAHA SONRA KONUŞURUZ BUNLARI
5- ŞİMDİ KAPAMAM LAZIM MAÇ SEYREDİYORUM
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
merci
Aslan gibi teşekkür kelimemiz varken, Türkçeyi konuşamaz kişilerin kırılarak merci demesi yokmu
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

"Mutluluk " (Kimin cebinde bu mutluluk çıkarsın ortaya)
DAHA SONRA KONUŞŞAK
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
cümle sonlarında ki imalı NEYSE kelimesi deli ediyo beni
bitirim ağzıyla '' ortam'' denmesinden