yokluğunda...

YOKLUGUNA SIGINDIGIM GECELERDE
Anladim
Yazgisi kirik notalara dusmus bir sevdanin iki yenik yuregiyiz biz. Herhangi bir kose basinda karsilasmis ruhlarimizin en yalniz anlarinda gozlerimiz degmis birbirine suskunlugumuza islenmis bu tadi aci sevdalar yalnizlik yazgi�
Susuyorum
Adin kadar kapaliyim hayata gel diyorum
"EY GULUSU GUNES SEVGILI HAYATIMA GEL! DUSLERIM SIKILDI DOKUNAMAMAKTAN HAYALINE GEL"
Yollarim cikmazda, dizlerimde cocuklugumdan kalma yaralar yuregimde aci. Cigliklarim da adin yankilaniyor duymuyorsun. Kendi kendime konusuyorum gecelerde yuzunu cizdigim duvarlara kan damliyor, dagilan siluetine siluetimi yapistiriyorum oyle cok yakisiyor ki guluyorsun, geceler mutlu. Yureginde buyuyen aski izliyorum gozbebeklerinde. Geri donulecek zamanlarim var diyorum, senli yasanacak yagmurlarim. Susuyorsun. Beni duy diyorum.Yollari uzak gittigin kentlerin DUYMUYORSUN.
Simdi yanilsamalarda buyuyen, adi sahte, gulusu sahte benligimde hala kor bir noktayla dolasan suskun sevdalar biriktiriyorum sana, belki diyor icimin bir yani belki yuregime, duslerimde hissettigim nefesin kadar yakin olabilirsin bana. Bir gece yagmur yagar kararir hava ve sen ve sen
Simdi bilsen bunlari, icimi ve hayatimda ne denli buyuk bir askla cevrelendigini bilsen gelir miydin? Sana beni anla dedigim kacamak bakislarimda gorebilir miydin? Ne denli sevdigi mi seni. Kimbilir simdi nasil ve hangi duygulardasin satirlarimi okurken, buyuk ihtimal kendinden, senden bahsettigim aklina bile gelmiyor. Sen gozleri gunes sevgili ben kucuk bir kizdim ellerinde, yureginde buyudum kactim, senden gittim ve dondum geceler boyu uzaktan izledigim golgen hep yanimda oldu. Zaman seni alirken benden ve yeni dogan bir cocugun gozlerinde buyuyen gozlerini gordugumde anladim. Ask uzaklara yazdiysa adini unutulmayacak bir hikaye kaliyor bakislarin ardinda. Gizli icten bir elveda buyuyor buyuyor.
Ask hic bitmiyor.