Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
kendimi sewiyom çünkü buna degerim..
Saygım adabımı aştı bu gece.
BENDE BILIMIYORUM NEDEN
Seni seviyorum çünkü, iyide benim Sevgilim yokki. :-):-)
çünkii çünkii bende kalsın

)
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
Seni seviyorum,çünki sensin..
seviyorum .....SEN farklısın
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Seni seviyorum çünki Seni hiç görmeden sana aşık oldum,seni seviyorum çünki,öyle ulusun öyle ulaşılmazsınki,Seni seviyorum 131 yaşında olupta tek aşık olduğum ve tek sevdiğimsin,seni Ölene dek çok seveceğim.Sevgim oğlumda devam edecek,onada senin sevgini aşıladım.
Seni Seviyorum Çünkü ; Hayalde bile olsa mutlu olabiliyorum seninle..
www.forumistatistik.com
Seni seviyorum ;çünki sen canımsın,sen bitanemsin,sen guzumsun,sen çiğerparemsin,sen oğlumsun,seni sevmek için çünkilere ihtiyacım yok guzumm SENİ SEVİYORUMMMMMMMM
çok güzel gülüyor

)
Seni seviyorum,çünki doğrularına sahipsin..

seni sevdim çünkü çok harbisin ve sevimlisin
Gülümsüyorum... Çünkü gülmek,canımı sıkan şeyi açıklamaktan daha kolay..
Cünkü beni cok neselendiriyorsun
İnsanligini Seviyorum
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.
insanlığını,ilgilini,alakanı,deli dolu oluşun vb vb ...
Dobraliğini şeffaflığini insanliğini
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.
Samimiyetini sanirim
SENİ ÇOK SEVİYORUM...Çünkü;

Sen bana rabbimin emanetisin...Sen bana en zor günümde,istenmediğin yerden kendini ölüme terketmiş haldeyken gelen,bize sığınan hayata bağlanırken bizide hayata bağlayan, geldiği anda evimin neşesi,sevgisi,saygısı,merhameti en önemliside bereketini değiştiren,kendini tanıttıkça sadakatin hasını takdiri öğreten,evde bakılması günah denilen oysaki ezan okurken kalkıp oturup ezan dinleyen bazen mırıl mırıl dua eden,namaz kılanı oturup izleyen,dua edeni asla rahatsız etmeyerek saygıyı öğreten,canı uğruna koruyan,aşırı sevgisiyle deli gibi kıskanan,her sözü dikkatle dinleyen, çoğu hareketiyle bize örnek olan,sen bana insanlığımı hatırlatan ve minnet duyduğum en küçük sessiz yavrumsun 
Seni SEviyorum Cünkü: SEVILMEYE DEGERSIN...