Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İsterseniz yanlış düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düsünün..
Doris Lessing
Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur.
Hyman Rickover
Demiş ki "kaybettiklerini görsünde ağlasın". Dedim ki; "kazandıklarımı görsen değerinin olmadığını anlarsın" .
[Dylan]
Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok. Çünkü ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulüm..
Marquez
Garip değil mi ? Ulaşamayacağın kadar yüksekte sandığın kişiler, aslında eğilemeyeceğin kadar alçaktadır.
Freud
Eğer herkes,dost sandığı kimselerin kendi arkasından söylemiş olduklarını duymuş olsaydı, dünyada dost kalmazdı.
Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır.
Aşk ;
Amerika'da : I Love You
Almanya'da : ich liebe dich
Fransa'da : Je T'aime
Türkiye'de :
Mustafa Kemâl Atatürk
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Bir fincandaki kahve gibidir hayat. Bazen tatlı bazen değildir. Önemli olan kahvenin tadı değil zaten, onu kiminle içtiğinizdir.

[align=center]
[img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1152/1152970d6l03kh6be.gif[/img]
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Olgun insan güzel söz söyleyen değil,söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen kimsedir./Confucius
Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen ..(Yunus Emre)
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
SADAKAT yerine getirilmiş ibadet gibidir... HUZUR verir insana...
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki, padişah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boş gitmiştir.
Uğruna bir şeylerden vazgeçeceğin insanı bulmak kolay; ama hiçbir şeyden vazgeçmek zorunda kalmayacağın insanı bulmak asıl olay
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sende hayata inat!
Ölüm yaşarken bir şey yapmamış olanlar için bir sondur, ama şehit içinse sonsuzluğa giden yolda atılan ilk adımdır.
Yüreğinde Öyle Bir Umut Taşı Ki Onu Senden Kimse Almasın, Kalbin Öyle Bir Sevgiyle Dolsun Ki İsteyen Değil Hak Eden Alsın..!!!'
Her şey sende başlar, sende biter...Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini...
Dağı tanıyan, nasıl tanımaz uçurumu? Madem ki yükseliş var, iniş olmaz olur mu?
Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmak..(Hz.Mevlana)
HAYAT; yaşamayı, MUTLULUK; gülümsemeyi,SEVGİ; Haketmeyi, VEFA; hatırlamayı, DOSTLUK;paylaşmayı bilen için vardır..
Geçmişteki pişmanlıklar ve gelecekteki kaygılar senin bugünkü mutluluğunu çalar. Bugün tarih olmadan keyfine bak..