Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
selamun aleyküm kardes birde sunu yazarmisin HERKES AYNIYKEN BIZ FARKLIYDIK SIMDI HERKES FARK PESINDE BIZ YINE AYNIYIZ ( SABURFM )
merhaba konu 1 ay once cevaplanmis ama olursa eger mumkunse 8 ve 10 numarali resimdeki gibi banada Radyo Bahanee Hosgeldiniz yazarmisin.. Tesekkürler... By_Serkan
merhaba konu 1 ay once cevaplanmis ama olursa eger mumkunse 8 ve 10 numarali resimdeki gibi banada Radyo Bahanee Hosgeldiniz yazarmisin.. Tesekkürler... By_Serkan
AHA ACIK DUKKAN BULDUM

)sfw den gıf yapabiliyonmu onur

)
yapıyomuş

) bende istesem mumkunmu

)
slm arkadaşım paylaşımın için çok tşk ediyorum öncelikle birde ricam var tabi kabul edersen dj sultan yazan yazılar istiyorum kalp içinde beyaz renk basta olmak üzere bir kaç renk olsun istiyorum dönerli olmasıda ricamdır efendim kalp içinde dönecek şimdiden tşk ediyorum
tabı kı nısa buyur ıstegını alayım
dj sergen dj tugba dj merve dj kerem dj deniz dj pelincan dj gecelerin yargıcı yazarsaniz sevinirim simdiden tsk
Re: dj yazilari site baslıklari gifler iste senin de olsun
dj yazilari
arkadaslar sitenize flash logo isteyenler
boyut:?
arkaplan:?
yazi rengi:?
alltaki flas numarasi:*
ben arka planlari tek resim olarak kullandim istediginiz resimi ekleyebilirim..
1)
2)

fold in
3)
4)
5)
6)
7)

fire

9)
10)
11)
12)
13)
14)
arkadaslar ben sızlerden dj fadime adını ıstıyom yaparsanız cok sevınırım acıl bıraz lütfen cok cok tskler parmaklarınıza saglık
slm bende rica etsem dj fadime rengi pembe rica etsem cesitli olsun
slm dj fadime yazarmisiniz rica etsem
slm abi bana dj canan we canan diye yazarmısın bıraz cesıtlı
slm rica etsem acele dj fadime yazarmisiniz
slm rica etsem acele dj fadime yazarmisiniz
bitanede dj hasan kiran rica etsem dönenlerden
onur banada gif yaparmisin zaLim KraL www.radyo-masal.net de SizLeRLe yazarmısın ;-)
SLM ARKADASLAR YAZİLAN İSİMLERİ NERDEN BULUYOZ

)