Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Aslan bile kendini sineklerden korumak zorundadır. Alman Atasözü
Saygım adabımı aştı bu gece.
Kötülük etme fırsatı insanın karşısına günde yüz kere, iyilik etme fırsatı ise yılda bir kere çıkar. Voltaire
Kimseden korkmayan kişi, herkesi korkutan kişi kadar kuvvetlidir. Schiller
Bir aslanın idare ettiği ceylan ordusu, bir ceylanın idare ettiği aslan ordusundan çok daha iyidir.
Latin atasözü
Kaptanı usta olmayan gemiye, her rüzgar kötüdür. Herbert
Koca selleri meydana getirenler, küçük dereciklerdir. Shakespeare
Alçakta olan, düşmekten korkmaz. Bunyan
Doğarken sen ağlıyordun, başkaları gülüyordu. Öyle bir hayat yaşa ki, öldüğünde sen gülesin, başkaları ağlasın. Hz. Ali

"Göründükleri gibi olmalıdır insanlar. Eğer değillerse; hiç görünmesinler daha iyi".
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
"Gel, Gel, ne olursan ol, gel!
İster kâfir, ister mecûsî,
ister puta tapan ol, gel!
Bizim dergâhımız ümitsizlik dergâhı değildir.
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel!"
Hz. Mevlana
[align=center][img]http://i814.photobucket.com/albums/zz62/usta_37/uSTa_37ank.jpg[/img][/align]

Minâre nasıl Rüzgâr estiğinde boynunu Eğmezse.. Doğru yolda olan Kişi de Baş eğmez.."DiK" yürür. .
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

Güzel Kelebek isteyen , çirkin tırtılı ezmemeli.
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

İstedik'te vermedi deme..! istemeyi bilmedin bari yalan söyleme...(HZ MEVLANA)
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Kadınlar sözleriyle değil, gözleriyle konuşur aslında. Bu yüzden onları anlamak için dinlemek yetmez, izlemek gerek yalnızca .
Sustum sandılar. Susmuş gibiydim oysa.. Gülmüş gibiydim ağlarken.. Beni hep mutlu gösteren maskem! Düşme e’mi yüzümden…
Hayat ßizi 4 işLemLe Sınar ; GerçkLerLe Çarpar,AyrıLıkLarLa ßöLer , İnsanLıktan Çıkarır Ve sonunda TopLa Kendini Der ..

Nasibin de varsa alırsın karıncadan bile ders. Nasibin de yoksa bütün cihan önüne serilse sana ters..(Mevlana)
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Bir eylem ekersin, alışkanlık biçersin. Bir alışkanlık ekersin, karakter biçersin. Bir karakter ekersin, kaderini biçersin.
Sevginin adı ..
Seni sevmeyene asla sabır gösterme. Çünkü sabrının adı yüzsüzlük, fedakârlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur.

Her aşk;
bitki isimleri ile başlayıp,
hayvan isimleri ile biter.
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...